SERUM8 Dermaroller 1,0 mm - klinik

 
Alle beløb er ekskl. moms
Best. nr.:
S8SS12-1.0

Serum8´s Dermaroller har 540 mikroskopiske nåle med en længde på 1.0 mm og er fremstillet af Japansk høj-kvalitets rustfrit stål fra en af verdens førende producenter.

Fremgangsmåde: Husk at rense dermarolleren. Rens ansigtet med dine favorit renseprodukter. Anvend dernæst 1,5 pump af Cleanser på en fugtig vatrondel. Massér produktet ind i huden med cirkulære bevægelser. Skal ikke skylles af. Anvend nu dermarolleren på de ønskede områder. Rul dermarolleren over ansigtet både vertikalt, diagonalt og horisontalt. Hold et jævnt tryk, men pres ikke på huden Herefter er det en god ide at anvende et serum samt en fugtighedscreme, for både at lindre og fugte huden.

OBS! Husk at være opmærksom på huden, når der behandles med dermaroller. Man skal forvente, at der kan forekomme rødme, hvilket er helt normalt. Det anbefales, at du gradvist opbygger din huds tolerance for Dermaroller. Brug den 1-2 gange om ugen i de første 2-3 uger, og øg derefter langsomt hyppigheden til maksimalt 3 gange om ugen,afhængigt af, hvordan din hud reagerer. Dermaroller kan bruges 50-60 gange, da nålene kan blive sløve med tiden. Hvis du følger brugsanvisningen kan produkterne bruges til samme antal behandlinger.

Brand:SERUM8
Formål:Til spa/klinik/salon
Produkttype:Tilbehør
Forpakning:Enkeltprodukt
Størrelse:Fuld størrelse