Krop » Bad »

Evolve Super Berry Bath & Shower Oil, 250 ml

 
Alle beløb er ekskl. moms
Best. nr.:
EB227
GTIN nr.:
5060200046227

Rens og fugt huden på samme tid med vores ekskusive, lette badeolie til tør hud. Dette alternativ til den traditionelle shower gel renser, nærer og fugter din hud nænsomt, så der ikke er behov for at fugte huden efter badet.

Naturen ved, hvordan den skal pleje kroppen og derfor er den vandfri formel lavet af naturlige olier, der renser huden. De omdannes til en beroligende og mælkeagtig emulsion, som renser huden uden at forstyrre dens beskyttende barriere, og hjælper samtidig med at reducere forekomsten af ar og strækmærker. Det er ikke for sjov, at vi kalder den super!

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil~, Polyglyceryl-4 Oleate, Parfum (naturally derived fragrance), Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Tocopherol. ~ Ingredient mostly from Organic farming

Dette produkt skal bruges i brusebadet. Olien er drøj i brug, så påfør en lille mængde over hele din krop og skyl derefter af. Vær opmærksom på, at vores Super Berry Bath and Shower Oil ikke bør påføres på åbne sår, men den er sikker at bruge, så snart overfladen af arret er helet.

Vi anbefaler, at du bruger vores badeolie en gang om dagen, og indarbejder den i din daglige hudplejerutine

Brand:Evolve Organic Beauty
Formål:Til videresalg
Produkttype:Kropspleje
Forpakning:Enkeltprodukt
Størrelse:Fuld størrelse
Indholdsmængde:250 ml
Hud-/hårtype:Alle hudtyper
% naturlig:100%
% økologisk:81,60%
Vegansk:Ja
Glutenfri:Ja
Deklarationspligtige parfumestoffer:-
Holdbarhed:24 mnd.