Evolve Miracle Vitamin C Mask, 60 ml

 
Alle beløb er ekskl. moms
Best. nr.:
EB749
GTIN nr.:
5060200045749

"Vi præsenterer Miracle Vitamin C Mask!

Evolve Organic Beauty Miracle Vitamin C Mask er en eksfolierende AHA-maske, der er udviklet til at give hurtige og effektive resultater. Masken tackler træthed, ujævn hud og falmet udstråling.

Miracle Vitamin C Mask giver på blot få minutter en mere lys, udglattet og fugtet hud! Prøv denne effektiv krukke solskin, når du har brug for et hurtigt mirakel til at booste din udstråling.

For at opnå en sund og strålende glød er Miracle Vitamin C Mask blandet med et frugtbaseret AHA-kompleks, der renser porerne, stimulerer cellulær fornyelse og opløser døde hudceller. Masken indeholder tillige C-vitamin, der aktiveres ved kontakt med enzymer i huden, for efterfølgende at frigive sig gradvist og kontinuerligt, hvilket fører giver en mere effektiv indre udstråling og længerevarende antioxidantfordele. Maca-peptider stimulerer cellulær fornyelse, og mindsker synligheden af rynker, samtidig med at hudens glød bliver helt uimodståelig.

Når du har brug for et øjeblikkeligt boost til din udstråling, er Miracle Vitamin C Mask således den ultimative løsning, til hverdag og fest, da den giver fantastiske resultater på blot 3-5 minutter.

Genopdag dig selv med dette naturlige hudplejemirakel og gør dig klar til en mere lys, udglattet og fugtet hud!"

Brand:Evolve Organic Beauty
Formål:Til videresalg
Produkttype:Hudpleje
Forpakning:Enkeltprodukt
Størrelse:Fuld størrelse