Ansigt » Serum »

Evolve Bio-Retinol + C Booster, 15 ml

 
Alle beløb er ekskl. moms
Best. nr.:
EB842
GTIN nr.:
5060200047842

Vores Bio-Retinol + C Booster er en oliebaseret booster til din hud, designet til at opfriske kedelig og træt hud og tilføre præcis den næring, som din hud har brug for, for at se strålende ud.

C-vitamin og Bio-Retinol anvendes for at tilføre optimal energi og næring. I dette produkt anvender vi fire potente vitaminer (A, C, F og E) blandet sammen i en mild og nænsom base af hybenolie. Derved kan produktet trænge dybere ned i huden end vandbaserede produkter. A- og C vitamin giver anti-aging fordele, øger kollagenproduktionen, fugter og booster udstrålingen i huden. Vi har også tilføjet et ekstra pift E-vitamin, der er rig på antioxidanter og har en helende effekt på huden. F-vitamin tilfører ekstra næring og genopbygger huden.

Caprylic/ capric Triglyceride, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Rosa Canina (Rosehip) Fruit oil, Bakuchiol, Tocopherol, Parfum (Naturally derived fragrance), Helianthus Annuus Seed Oil. Ingredients from Organic farming

Kom 1-2 dråber i din fugtighedscreme, inden du nænsomt påfører på renset ansigt og hals. Alternativt kan du også påføre 1-2 dråber direkte på renset hud og massere forsigtigt ind på ansigt og hals.

Brand:Evolve Organic Beauty
Formål:Til videresalg
Produkttype:Hudpleje
Forpakning:Enkeltprodukt
Størrelse:Fuld størrelse
Indholdsmængde:15 ml
Hud-/hårtype:Alle hudtyper
% naturlig:100%
% økologisk:94,50%
Vegansk:Ja
Glutenfri:Ja
Deklarationspligtige parfumestoffer:-
Holdbarhed:36 mnd.
Bio-Retinol + C Booster
Bio-Retinol + C Booster
 
Folieprøve, 1 ml