LOVECHILD 1979 x GLO til Copenhagen Fashion Week 2023

Plan Organic var igen i år med hele ugen under Copenhagen Fashion Week. Samarbejdet med den anerkendte makeup artist Sidsel Marie Bøg og hendes fantastiske team dækkede hele fem shows på modeugen. For Lovechild 1979 skabte Sidsel et edgy look ved hjælp af makeup fra Glo Skin Beauty:

Hud:

En dewy og smuk hud og en blød contour - begge ved hjælp af HD Mineral Stick. HD Mineral Stick er en cremet 4-i-1 foundation stick, som er alt du behøver for at skabe en naturlig, strålende finish. Denne multi-tasker kan bruges som både foundation, concealer, highlighter og til konturering. Den lette formel kan bygges op og smelter ubesværet ind i huden.

Kinder:

Kinderne har fået lidt ekstra finish ved hjælp af Glow Up Highlighter. Glow Up Highlighter giver en delikat og dugfrisk glød. Denne transparente highlighter-stick smelter ubesværet ind i huden og virker som en silkeblød, vægtløs balm med et boost af ekstra hudpleje.

Øjne:

Øjnene på Lovechild looket skaber ekstra kant ved hjælp af en streg under øjet, der går fra den ydre kant og ind til iris. Stregen er skabt ved hjælp af Cream Stay Shadow Stick i farven Navy. Cream Stay Shadow Stick giver en langtidsholdbar, højtpigmenteret farve og den cremede formel holder i op til 12 timer og glider let på.

På øjenlågene er øjenskyggefarven 'Coy' fra Shadow Quad - Bon Voyage blendet diffust ud på lågene, mens 'Haze' fra Shadow Quad - Cityscape er brugt under brynet.

Til øjenlooket er der ikke anvendt mascara.

Læber:

Til læberne er der brugt Suede Matte Crayon i farven Trademark.

Suede Matte Crayon er en ubesværet moderne mat læbestift. Den fløjlsbløde stift giver en eksklusiv fornemmelse med plejende egenskaber. Læbestiften holder hele dagen uden at smitte af eller miste form og intensitet. Perfekt til præcis påføring og fyldige læber, men kan også bruges på kinderne.

Se nogle af billederne fra kollektionen her. Alle billeder af: Cecilie Jegsen Instagram: ceciliejegsen