Glo Glow Up Highlighter, 8,9 g

 
Alle beløb er ekskl. moms
Best. nr.:
GL299
GTIN nr.:
842738106810

For en delikat og dugfrisk glød. Få en jævn og fin udstråling med denne transparente highlighter-stick, der virker til alle hudtoner. Glow Up Highlighter smelter ubesværet ind i huden og virker som en silkeblød, vægtløs balm med et nærende vitaminkompleks, sheasmør og hyaluronsyre, for et boost af ekstra hudpleje. Den iriserende formel, som fugter, mens du fremhæver, giver en glashudseffekt, der forstærker lyset og forbedrer konturerne, for en forfriskende glød, der skiller sig ud.

Caprylic/Capric Triglyceride, Jojoba Esters, Silica, Calcium Sodium Borosilicate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire de Candelilla, Synthetic Beeswax, Mica, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopherol, Cera Carnauba/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, Aqua/Water/Eau, Hyaluronic Acid, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Skabt til brug på øjne, kinder, øjenbryn, læber eller hvor som helst du ønsker det, for en fugtet og sund glød. Påføres direkte på de høje punkter i ansigtet. Dup nænsomt med fingerspidserne eller en fugtig svamp for at blende.

Glo Stick Highlighter:Glow Up Highlighter
Brand:Glo Skin Beauty
Formål:Til videresalg
Produkttype:Makeup
Forpakning:Enkeltprodukt
Størrelse:Fuld størrelse
Indholdsmængde:17 g
Hud-/hårtype:Sensitiv hud
% naturlig:100%
% økologisk:49,30%
Vegansk:Ja
Glutenfri:Ja
Dermatologisk testet:Ja
Deklarationspligtige parfumestoffer:Limonene
Holdbarhed:36 mnd.
SPF:30
Vandresistent:80 minutter
Uden parfum/fragrance i INCI:Ja