Vi sælger kun til forhandlere...

... da vi som importør og distributør af eksklusive økologiske og naturlige skønhedsprodukter leverer til forhandlere over hele landet. Men du er meget velkommen til at kigge dig omkring og lade dig inspirere af vores sortiment indenfor hårpleje, hudpleje, solpleje, makeup, dufte og tilbehør til dine daglige skønhedsrutiner.

Vores hjemmeside er åben, så du kan se og læse om de lækre produkter, som vi har ansvaret for at bringe ud på markedet. Du kan som forbruger ikke bestille produkter her på siden, men vores produkter forhandles over hele landet af kosmetologer, spa centre, frisører, helsekost, interiør- og livsstilsbutikker samt førende online beauty web shops.

Under hvert mærkes beskrivelse finder du også link til mærkets egen hjemmeside. Her kan du bl.a. læse meget mere om produkterne og finde din nærmeste forhandler.

Det handler om bæredygtige skønhedsprodukter

Hos Plan Organic arbejder vi med nogle af de absolut førende mærker i verden. Vi stiller krav til ingredienser, bæredygtig produktion og ikke mindst kvaliteten af slutprodukterne. I vores sortiment vil du finde en nøje udvalgt vifte af brands, der generelt har en ligefrem og logisk tilgang til økologi og naturlige ingredienser.

Igennem de senere år er der kommet flere og flere af alternativer til den konventionelle skønhedsindustri. Vi hilser alle sikre, sunde og meningsfulde tiltag indenfor naturlig og økologisk skønhedspleje velkommen.

For os er rene ingredienser og produkter en naturlig selvfølge. Vi ønsker at gøre det nemt at finde alternativer til den konventionelle skønhedsbranche. Det skal være så nemt som overhovedet muligt at træffe gode beslutninger for både en selv og naturen.

Et bevidst valg

Vi har taget et valg. Et valg om, at alt hvad vi tilbyder, skal leve op til vores høje kvalitetskrav om bæredygtighed. Vi sætter store krav til os selv, men også til vores forhandlere. På den måde kan vi sikre, at vi i fælles flok kan løfte de naturlige skønhedsprodukter til højst mulige niveau i Danmark.

Er du interesseret i at blive forhandler af vores produkter, kan du kontakte os her