Naturlig skønhed – med omtanke for dig og naturen

Hos Plan Organic har vi en stor passion for at bringe naturlige, økologiske og rene brands ind i den danske skønhedsbranche.

Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i at distribuere netop dette, og dette har været gjort helt uden at gå på kompromis med vores oprigtige mission; vi vil distribuere produkter, der er skabt med omtanke for både dig og naturen.

Gennem årene har vi opbygget et solidt netværk af professionelle og kompetente branchefolk – her i blandt en lang række professionelle frisører, kosmetologer og skønhedseksperter. Dette her betydet, at vi har opnået en dybdegående viden på tværs af de mange fag i skønhedsbranchen, og har hermed fået en bred forståelse for mange forskellige produktkategorier. Sagt med al ydmyghed: vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde med en professionel tilgang baseret på mange års erfaring og viden.

En bred portefølje af velkendte brands

I vores sortiment vil du finde en bred portefølje af brands, og der vil med stor sikkerhed også være produkter, du før er stødt på. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • naturlig hud-, hår- og kropspleje fra Evolve Organic Beauty
  • solbeskyttelse fra COOLA, Splash og Soleil Toujours
  • ren hårpleje fra Innersense Organic Beauty
  • skønne dufte fra danske ærlig
  • makeup udviklet af den anerkendte makeupartist Loni Baur
  • veganske, naturlige og holdbare neglelakker fra gitti Conscious Beauty
  • professionel makeup og hudpleje fra Glo Skin Beauty
  • effektive ansigtsmasker og rens fra Faace
  • eksklusiv hudpleje fra Suki Skincare
  • og mange flere...

Vi er hele tiden på udkig efter de bedste kvalitetsprodukter i branchen, og derfor er vores sortiment også i konstant udvikling.

Vi kan tilbyde

Hos Plan Organic forsøger vi at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt. Vi tjekker grundigt op på vores brands og produkter, så vi kan sikre, at det du køber hos os er kvalitetstjekket. Vi tjekker op på produktion, på ingredienser og tilgang til bæredygtighed. Vi kan forsikre dig om, at du kun finder produkter i vores sortiment, som er skabt med omtanke for planten. Vi sætter en ære i at yde en god service, og vil gøre vores bedste for at gøre din oplevelse ved os så god som overhovedet muligt.

Vi sætter krav til vores leverandører, hvilket for dig betyder, at vi i fællesskab kan løfte vores brands på bedst muligvis, så den gode oplevelse bliver givet videre til dine kunder. Glade kunder er bare sjovere at have – og derfor er det også vigtigt for os, at du føler, at du er i gode hænder når du handler hos os.

Er du interesseret i at blive forhandler af vores produkter, kan du kontakte os her