Naturlig skønhed – med omtanke for dig og naturen

Plan Organic er drevet af en stærk passion for at introducere naturlige, økologiske og rene brands til den danske skønhedsbranche.

Med over 15 års ekspertise har vi specialiseret os i distribution af disse produkter uden at gå på kompromis med vores oprigtige mission: at distribuere produkter, der er skabt med omtanke for både dig og naturen.

Gennem årene har vi etableret et omfattende netværk af professionelle inden for skønhedsindustrien, herunder frisører, kosmetologer og skønhedseksperter. Dette har givet os en dybdegående viden på tværs af af de mange fag i skønhedsbranchen og en omfattende viden om forskellige produktkategorier. Vi værdsætter vores arbejde og tilgang til branchen, som er baseret på mange års erfaring og ekspertise.

En bred portefølje af velkendte brands

I vores sortiment vil du finde en bred portefølje af brands, og der vil med stor sikkerhed også være produkter, du før er stødt på. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • naturlig hud-, hår- og kropspleje fra Evolve Organic Beauty
  • solbeskyttelse fra COOLA, Splash og Soleil Toujours
  • ren hårpleje fra Innersense Organic Beauty
  • skønne dufte fra danske ærlig
  • makeup udviklet af den anerkendte makeupartist Loni Baur
  • veganske, naturlige og holdbare neglelakker fra gitti Conscious Beauty
  • professionel makeup og hudpleje fra Glo Skin Beauty
  • effektive ansigtsmasker og rens fra Faace
  • eksklusiv hudpleje fra Suki Skincare
  • og mange flere...

Vi er hele tiden på udkig efter de bedste kvalitetsprodukter i branchen, og derfor er vores sortiment også i konstant udvikling.

Vi kan tilbyde

Hos Plan Organic forsøger vi at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt. Vi tjekker grundigt op på vores brands og produkter, så vi kan sikre, at det du køber hos os er kvalitetstjekket. Vi tjekker op på produktion, på ingredienser og tilgang til bæredygtighed. Vi kan forsikre dig om, at du kun finder produkter i vores sortiment, som er skabt med omtanke for planten. Vi sætter en ære i at yde en god service, og vil gøre vores bedste for at gøre din oplevelse ved os så god som overhovedet muligt.

Vi sætter krav til vores leverandører, hvilket for dig betyder, at vi i fællesskab kan løfte vores brands på bedst muligvis, så den gode oplevelse bliver givet videre til dine kunder. Glade kunder er bare sjovere at have – og derfor er det også vigtigt for os, at du føler, at du er i gode hænder når du handler hos os.

Er du interesseret i at blive forhandler af vores produkter, kan du kontakte os her