SØREN LE SCHMIDT x GLO til Copenhagen Fashion Week 2023

Plan Organic var igen i år med hele ugen under Copenhagen Fashion Week. Vi er stolte af det spændende samarbejde, vi har med den anerkendte makeup artist Sidsel Marie Bøg og hendes fantastiske team. Som en del af dette ikoniske modeevent sponsorerede Plan Organic med makeup fra Glo Skin Beauty hele fem fabelagtige shows, hvor skønhed, bæredygtighed og en moderigtig livsstil blev fejret.

Makeuppen fra Glo var med allerede fra starten til Søren Le Schmidts åbningsshow, som bød på en lang række danske kendte, der havde ladet sig overtale af den fantastiske og karismatiske designer at gå på catwalken.

Showet, som blev Søren Le Schmidts sidste show til Fashion Week, blev ført an af tidligere statsminister Helle Thorning Smidt og mange andre kendte ansigter som Paprika Steen, Trine Dyrholm, Dar Salim, Sarah Grünewald og mange flere.

I makeuppen hos Søren Le Schmidt så vi et 90'er inspireret look med wet finish. Fra Glo Skin Beauty blev følgende produkter brugt til looket:

Hud:

Fuld dækning med HD Mineral Stick og Pressed Base som base. [HD Mineral Stick]() er en cremet 4-i-1 foundation stick, som er alt du behøver for at skabe en naturlig, strålende finish. Denne multi-tasker kan bruges som både foundation, concealer, highlighter og til konturering. Den lette formel kan bygges op og smelter ubesværet ind i huden. Pressed Base er en af Glos bestsellere - og med god grund! Den mineralske pudder foundation giver langtidsholdbar dækning med en naturlig finish.

Kinder:

Fokus på en masse contour og highlighter ved hjælp af Contour Kit og Glow Up Highlighter.

Contour Kit er en alsidig palette bestående af talkumfri, tredobbelt malet mineralpudder, der rummer to matte og to shimmers, så du legende let kan skabe et perfekt look. Med dette kit kan du skabe dybde og dimension til dit look. Produktet kan blendes og opbygges, uanset om du ønsker et diskret eller mere modigt look.

Glow Up Highlighter giver en delikat og dugfrisk glød. Denne transparente highlighter-stick smelter ubesværet ind i huden og virker som en silkeblød, vægtløs balm med et boost af ekstra hudpleje.

Øjne:

90'er inspirerede øjne med fokus på smokey brune øjne med en blended eyeliner ved hjælp af en mørkere brun øjenskygge. Til øjnene er Cream Stay Shadow Stick brugt i farverne i Latte, Keepsake og Echo sammen med Precision Eye Pencil i Dark Brown.

Cream Stay Shadow Stick er til dig, der elsker multitaskende og langvarig, højtpigmenteret farve til dine øjne. Den cremede formel holder i op til 12 timer og glider let på, hvilket åbner op for en række spændende effekter. Opbyg, blend, buff og definér ved at bruge den som en øjenprimer, øjenskygge, eyeliner og endda læbe- og kindfarve.

Precision Eye Pencil løfter eyeliner-kunsten til helt nye højder. Den silkebløde, pigmentrige formel glider let og jævnt på, så du let kan skabe et look med præcision ved brug af blyantspidsen, og du kan blende og lave smokey-effekter med blendingsspidsen.

Looket er afsluttet med mascara på både de øvre og nedre vipper.

Bryn:

Definerede bryn ved hjælp af Brow Quad. Brow Quad er alt hvad du har brug for til præcist definerede øjenbryn. Den mineralske 4-i-1 Brow Quad indeholder to komplementerende øjenbrynpudderskygger, der hjælper dig med at tilpasse din naturlige øjenbrynsfarve, samt en champagnefarvet highlighter til at fremhæve og og give et ekstra touch.

Læber:

Til læberne er der brugt Suede Matte Crayon i farven Monogram i kombination med Precision Lip Pencil i farven Natural.

Suede Matte Crayon er en ubesværet moderne mat læbestift. Den fløjlsbløde stift giver en eksklusiv fornemmelse med plejende egenskaber. Læbestiften holder hele dagen uden at smitte af eller miste form og intensitet. Perfekt til præcis påføring og fyldige læber, men kan også bruges på kinderne.

Precision Lip Pencil hjælper med at definere og fylde læberne med langtidsholdbar farve. Den fløjlsbløde og rigt pigmenterede læbeblyant har satinfinish og giver dig al den kontrol og præcision, der er nødvendig for fejlfri påføring med imponerende holdbarhed. Precision Lip Pencil er let at blende og opbygge, uanset om du bruger den alene, som base eller til at definere et andet læbeprodukt.

Se nogle af billederne fra kollektionen her. Alle billeder af: Camilla Vodstrup Instagram: pikachuichooseuu