Solnyt fra COOLA

En ny solsæson nærmer sig, og det betyder, at vi snart skal til at være ekstra opmærksomme på at huske solbeskyttelsen. Det er heldigvis ikke svært, når man kender til COOLAs produkter – her er sortimentet af solbeskyttelse nemlig så bredt og varieret, at man nemt kan finde sig nogle nye solfavoritter. I år er COOLA igen klar med en masse spændende nyheder, som kan hjælpe dig til at tage din solplejerutine til nye højder.

Til ansigtet

Nu bliver det snart endnu nemmere at få SPF indarbejdet i hudplejerutinen, for der er nemlig en masse gode nyheder til ansigtet på vej.

Dew Good Illuminating Serum SPF 30 er COOLAs nye silkebløde serum, der giver øjeblikkelig glød med en dewy finish med vægtløs SPF 30-beskyttelse. Den økologiske formel går skridtet videre fra SPF-beskyttelse, og hjælper ligeledes med at afbøde virkningerne af blåt lys, forurening og andre miljøbelastninger med deres BlueScreen™ Digital De-Stress™-teknologi.

Refreshing Water Cream SPF 50 er den nye makker til den velkendte COOLA Refreshing Water Mist. Den økologiske, fugtboostende creme er skabt på en formel med hyaluronsyre og opfriskende kokosvand. Den lægger sig let og vægtløst på huden med en kraftfuld SPF 50 beskyttelse.

Day SPF 30 & Night Eye Cream Duo giver beskyttelse til det sarte øjenområde døgnet rundt. Krukken består af to cremer; en til dag og en til nat. Begge cremer består af vores planteafledte BlueScreen™ Digital De-Stress™ Technology, der hjælper med at modvirke skader fra frie radikaler fra blåt lys og forurening. Den vitaminfyldte dagcreme beskytter med SPF 30 og hjælper med at reducere udseendet af mørke rande og fine linjer, mens den resveratrolspækkede natcreme hjælper med at genoplive stresset hud natten over.

Classic Face Lotion Cucumber SPF 30 er solbeskyttelse og fugtighedscreme i én og samme pakning.  Den giver en ren, bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse, alt imens huden tilføres fugt. Den har desuden en uimodståelig frisk duft af agurk.

Classic Sunscreen Stick SPF 30 er en økologiske solstift, der er nem at have med på farten. Den giver dig en vandafvisende, bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse, og kan både bruges i ansigt og på kroppen. Stiften er spækket med deres antioxidantrige Plant Protection®-kompleks, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler, mens den nærer din hud. Den har en skøn naturlig duft af tropisk kokos.

Til kroppen

Classic Body Lotion Pina Colada SPF 30 og Classic Body Lotion Fragrance-Free SPF 50 er økologiske solcremer til kroppen, som er en forbedret udgave af deres prisvindende klassiker – den er skabt til lange, aktive dage i solen, men samtidig let nok til daglig brug.

Til læberne

Liplux Original SPF 30 er COOLAs nye økologiske læbepomade med bredsprektret UVA-/UVB-beskyttelse, der fugter og udglatter tørre og sprukne læber. Den vitamin- og antioxidantberigede formel nærer og plejer med økologisk Cupuaçusmør og hindbærkerne- og jojobaolier.

Mineral Liplux SPF30 tilfører et diskret hint af farve ved hjælp af naturligt udvundne pigmenter, mens den beskytter, nærer og blødgør dine læber. Økologisk Cupuaçusmør og mongongo-olie giver den en ultra-cremet konsistens, der hjælper med at blødgøre, nære og fugte læberne, så de ser sunde, fyldige og ungdommelige ud. Mineral Liplux fås i fire forskellige farver.

Hydrating Lip Oil SPF 30 er en økologisk læbeolie, der beskytter dine læber mod solen og efterlader dem med en skøn og shiny finish. Den er skabt på en formel med nærende kamelie, jojobaolie og E-vitamin, og den gyldne olie kombinerer fugten fra en læbeolie med det fyldige look, en lip gloss ville give.