HVEM ER COOLA?

 

Hos COOLA har vi en brændende kærlighed til gode, gennemtænkte produktoplevelser, der tager udgangspunkt i en glad og sund livsstil.
Vi mener at ren skønhed skal føles lige så godt, som det er sundt, hvorfor vi konstant er på udkig efter at udvikle økologiske produkter, som du vil elske at bruge hver dag.

 

Vores historie begyndte, da Chris boede i det sydlige Californien, og hans forældre begge blev diagnosticeret med modermærkekræft. Inspireret af den sunde livsstil i Californien omkring ham, søgte han efter en effektiv, økologisk solcreme, der føltes god nok til at bruge hver eneste dag. Da han ikke kunne finde det han søgte, besluttede han selv at gå i gang, og COOLA blev født.

 

I dag sælges COOLA i over 40 lande og er fortsat helt i front, når det gælder om at redefinere og hæve standarden indenfor økologisk skønhed.

Farm to Face ©

Vi er overbeviste om, at vores formler, bestående af op til +70% økologisk certificerede ingredienser, er markedets absolut bedste. Vi tror fuldt og fast på at fremme udviklingen i lokalsamfundene der hvor vi køber vores ingredienser. Det giver arbejdspladser. Samtidig skærer vi ned på omkostningerne ved langdistance shipping og vi reducerer brugen af pesticider, der forurener vores vandveje, miljø og organer.

Beriget med antioxidanter

Beskytter og styrker hudens forsvar med vores naturlige og økologiske antioxidanter, og bekæmpere af frie radikaler såsom acaiolie, hindbærfrøolie, linolieekstrakt, arganolie, avocadoolie, kokosolie, og kakaobønnesmør.

Plant Protection ©

Vi udnytter kraften i plantecellernes aktivstoffer til at nære og beskytte sund hud. Vores lidenskab for naturlige, effektive og bæredygtige ingredienser er grundstenen i at opnå kompromisløse og overlegne økologiske resultater.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.