Adaptology lancerer BREAK FREE – den nye serie til uren og kombineret hud

Break Free er en målrettet hudplejeserie, som hjælper din hud med at tilpasse sig udfordringer med urenheder i fire trin; rens, toner, serum og creme. Adaptology bruger en understøttende tilgang til problemet – de skaber effektiv hudpleje gennem avancerede naturlige biomimetiske formler med adaptogener som kernen. Der er stor chance for, at du har oplevet problemer med urenheder på et tidspunkt i dit liv – det kan have været med enten hormoner, stress og mave/tarm sundhed som årsag. Der er mange grunde til at der kommer urenheder i huden, og det kan være svært at komme problemet til livs. Med Adaptologys ekspertviden om biologisk modstandsdygtighed og de vidt forskede hudfordele ved adaptogenerne, introducerer vi nu den nye Break Free serie med følgende kerneingredienser:

BAKUCHIOL:

Bakuchiol bidrager med en aktivitet, der minder om retinol – bare uden de negative bivirkninger som irritation i huden. Bakuchiol hjælper med at reducere fremkomsten af rødme og urenheder.

EKSTRAKT FRA HVID-PIL:

1% Salicylsyre fra hvid-pil renser tilstoppede porer og booster eksfoliering.

EPILOBIUM ANAGALLIDIFOLIUM:<

Denne sjældne art af piletræ bryder inflammationscyklussen, der giver fedtet hud med tilbøjelighed til urenheder, ved at reducere overproduktionen af olie og minimere udseendet af porerne.

Produkterne i den nye serie

Den nye Break Free serie byder på en komplet hudplejerutine i form af rens, toning, serum og creme. Produkterne kan bruges alene, eller de kan kombineres med produkter fra de andre serier fra Adaptology  for at tackle flere hududfordringer på en gang.

Break Free Cleanser

Urenheder og bumser kan skabe en ond cirkel, hvor det du gør for at rense huden og fjerne overskydende olie, faktisk stimulerer olieproduktionen. Derfor har vi skabt denne specielle gel cleanser uden olie til at fjerne urenheder og overskydende olie uden at overstimulere olieproduktionen.

Rensen er spækket med botaniske ingredienser, herunder Epilobium Anagallidifolium som hjælper med at afbalancere olieproduktion og størrelsen på porerne, 1% Salicylsyre fra ekstrakt af hvid-pil til at rense tilstoppede porer og booste eksfoliering, og økologisk Aloe Vera til at berolige irritation.

Break Free Toner

Præbiotika hjælper med at afbalancere mikrobiotika ved at fodre de gode bakterier, der holder de dårlige bakterier væk. Det er bevist, at den præbiotika vi bruger kan reducere aknebakterier med op til 80% på blot en dag.

Denne afbalancerende toner opstrammer porerne og opfrisker huden, mens den eksfolierer for at fjerne overskydende hudceller og mindske forstørrede porer. Den opfriskende toner-effekt understøttes af aktiver der hjælper med eksfoliere huden – herunder 1% Salicylsyre og lavmolekylær hyaluronsyre for at fugte huden.

Break Free Serum

Når du rækker ud efter et serum, for at bruge det alene eller for at booste en fugtighedscreme, vil du have, at det består af koncentrerede aktiver, der giver en synlig forskel.

Break Free Serum arbejder på at reducere tegn på udbrud og urenheder med tre kerneingredienser – Bakuchiol og 4% Niacinamid kombineres med 1% Salicylsyre fra ekstrakt af hvid-pil, der renser tilstoppede porer og booster eksfoliering.

Break Free Moisturiser

Det handler om at finde en sund balance - både når det gælder livet og huden. Derfor har vi skabt en speciel og let fugtighedscreme til hud der er tilbøjelig til urenheder.

Klinisk testede aktiver, herunder Epilobium Anagallidifolium og lavmolekylær hyaluronsyre, afbalancer olieproduktionen og fugter huden. Et adaotogent kompleks med Ashwagandha, Ectoine og Vild Indigo beskytter mod effekten af forurening, stress og UV-stråling.

Break Free hjælper dig til et break up med uren hud

Hud med tilbøjelighed til urenheder er et tegn på, at huden er ude af balance. Det kan ofte virke som om, at urenheder er en uundgåelig del af livet. 85% af 11-30-årige og mere end 15% af alle voksne har været påvirket af akne.

Levertoksicitet, tarmdysbiose, madintolerencer og mangel på den rigtige næring kan føre til urenheder, ligesom de kemikalier og forureninger vi møder på daglig basis, også kan have medvirkende effekt til udbrud i huden. Overdreven hård rens af huden kan også svække hudens barriere og forstyrre den naturlige beskyttende flora i huden, og dermed gøre den mere tilbøjelig til urenheder.  Når dette sker, kommer der en overvækst af akne-bakterier, som kan medføre hyperpigmentering og ar med kronisk inflammation fra den ubeskyttede hudbarriere, som kan kickstarte for tidlig aldring.

Break Free arbejder på at genoprette balancen og modvirke årsagerne til urenheder før de sker, så du kan være selvsikker og glad for din hud. Adaptologys nye Break Free serie hjælper dig til at få lavet et tiltrængt break up med dine problemer med urenheder.