HVAD ER ADAPTOLOGY?

 

Vi har søgt efter de mest effektive, naturlige ingredienser, hvilket førte os til de yderste afkroge af verden. Her fandt vi de såkaldte adaptogene planter. Det er planter, der har formået at tilpasse sig ekstreme leveforhold. Det betyder, at de har en meget høj ydeevne, og indeholder aktivstoffer, der trives under disse stressende forhold.

 

Adaptology er et målrettet udvalg af konkrete løsninger til huden, der hjælper dig med at tilpasse din huds biologi til de udfordringer, du måtte have sammen med en moderne livsstil. Vi høster og koncentrerer simpelthen alle fordelene fra planter, der trives og har udviklet sig i naturens ekstreme miljøer, såsom ørkener, oceaner, regnskove, arktiske områder og store højder.

Vi ved, at en moderne dagligdag er stressende, og forskning viser, at det kan være hårdt for huden. Vi har ikke haft tilstrækkelig tid til at tilpasse os moderne stressfaktorer såsom blåt lys, miljøskader og kronisk stress.

 

Vores produkter indeholder ekstreme aktivstoffer fra adaptogener, der har udviklet sig over lang tid og under ekstreme forhold, og de kan derfor hjælpe dig med at tilpasse din huds balance og opbygge modstandsdygtighed, så huden har en modgift til din moderne livsstil.

 

Tænk på Adaptology som et understøttende fundament til din huds sundhed.

ENESTÅENDE BIOLOGISK KORRIGERENDE BOTANIK

 

Planter der vokser under ekstreme forhold, som i ørkener, arktiske områder, store højder, oceaner og regnskove, tilpasser deres trivsel til deres nærmiljø, og udvikler biologisk korrigerende molekyler for at beskytte cellerne.

 

Når vi bruger disse biologisk korrigerende molekyler på huden, beskytter de hudens celler mod irriterende stoffer, infektioner og miljømæssige stressfaktorer.

De er dokumenterede problemløsere for de belastninger, der forårsager den inflammation og lokalirritation, der ligger til grund for langt de fleste problemer og sensitiv hud.

MØD LAURA RUDOE

Grundlæggeren af Adaptology

 

“Hos Adaptology er vores mission at hjælpe alle godt på vej mod en smuk og sund hud.”

 

Jeg hedder Laura Rudoe, og jeg har skabt Adaptology. Jeg led selv af hudproblemer i mere end 15 år og blev inspireret til at skabe Adaptology for at hjælpe andre med at løse deres hudproblemer. På denne måde kan jeg støtte andre på deres rejse hen imod en sundere hud, og den selvtillid det giver.

 

Adaptology er udviklet med et ønske om at skabe en mere personlig og komplet tilgang til hudpleje. Mit mål er at give folk bedre mulighed for at forstå de problemer, der kan opstå i huden og dermed træffe bedre beslutninger for både huden og helbredet — også på lang sigt.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.