Nu introducerer vi vores helt nye Blue Tansy Beauty Balm

Fremstillet med en håndlavet maceration af økologisk dyrkede urter (morgenfrue og kamille) i økologisk macadamiaolie, blandet op med 100% vegansk voks.

Fremstillet med en håndlavet maceration af økologisk dyrkede urter (morgenfrue og kamille) i økologisk macadamiaolie, blandet op med 100% vegansk voks.

Med sin lækre konsistens smelter denne nærende og kraftfulde vidunderbalsam let ind i huden, hvor den lindrer og afhjælper tørhed, rødme, ømhed og irritation.

Blue Tansy Beauty Balm - du vil elske den fordi:

  • Uovertruffen alsidig: fra hår til hæl, fra rens til beroligende blødgøring.
  • Anvend som makeupfjerner, læbebalsam, førstehjælpsbalsam til tør og sprukken hud, neglebåndsbehandling, highlighter til kinderne, balsam til at glatte håret, balsam til at tæmme øjenbrynene, balsam mod høfeber, behandling efter tatovering og endda som en aftershave balm.
  • Vores sanselige og 100% naturlige og vandfri balsam efterlader huden blød og glat, med masser af dybdevirkende beskyttelse til tørre og udsatte områder.
  • Takket være voksens lave smeltepunkt trænger balsammen straks ind ved kontakt med huden og efterlader en duft af økologisk blå kamille, olibanum, samt æteriske olier af rosenpelargonie og lavendel.

Eksklusive nøgleingredienser:

Blue Tansy

Den beroligende æteriske olie af marokkansk blå kamille er kendt for at modvirke inflammation og reducere rødme og irritation. Olien har kraftige antioxidanter, anti-inflammatoriske, antivirale, antibakterielle og svampedræbende egenskaber, der kan berolige og afhjælpe en række hudproblemer, herunder eksem, akne og solskader.Trods kamillens gule farve, bliver den blå i destillationen og giver den smule blå farve.

Havrebaserede ceramider

Disse unikke og kraftfulde aktivstoffer fra havre trænger hurtigt ind i huden. De udgør en kompleks blanding af hudidentiske lipider, herunder ceramider. Kliniske tests har påvist, at de øger hudens fugtighed, stimulerer hyaluronsyre-produktionen og forbedrer hudens barrierefunktion allerede efter 28 dages anvendelse. Ceramiderne øger naturligt hudens eget ceramideniveau, og giver kærkommen lindring til meget tør og sprukken hud.

Maceration af morgenfrue og kamille i økologisk macadamiaolie

Evolve har med denne skønne balsam skabt en håndlavet maceration af 2 medicinske planter i økologisk macadamiaolie:. Fremstillet med økologisk dyrkede urter (morgenfrue og kamille), blandet op med 100% vegansk voks. Med sin lækre konsistens smelter denne nærende og kraftfulde vidunderbalsam let ind i huden, hvor den lindrer og afhjælper tørhed, rødme, ømhed og irritation.

Morgenfrue er rig på plantebaserede antioxidanter, der beskytter huden mod frie radikaler, og det har traditionelt været hyppigt anvendt mod blå mærker, til sårheling og mod inflammation. Kamille har i århundreder været brugt som antiinflammatorisk ingrediens, antioxidant, mild astringent og helende medicin.

Find Blue Tansy Balm i vores onlineshop!