Glo Luminous Setting Powder - Translucent, 14 g

 
Alle beløb er ekskl. moms
Best. nr.:
GL227
GTIN nr.:
842738102850

Fiksér din makeup, så den holder hele dagen med dette eksklusive, løse Luminous Setting Powder. Med sin lette dugfriske og strålende finish forlænger dette transparente, talkumfri mineralpudder holdbarheden af din makeup og forhindrer den i at lægge sig i de fine linjer. Har en synligt udglattende virkning på fine linjer og porer, takket være diamantpulveret, der udvisker og spreder lyset og skaber en soft-focus effekt. Silkeblød og transparent. Beriget med beroligende og beskyttende antioxidanter for langvarig glød og en strålende effekt hele dagen.

Velegnet til kombineret til tør hudtype.

Mica, Synthetic Sapphire, Nylon-12, Silica, Lauroyl Lysine, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Tocopheryl Acetate, Retinyl

Palmitate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Diamond Powder, Camellia Sinensis (Green Tea)

Leaf Extract. (±): CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)

For at åbne produktet, skal du fjerne det klare klistermærke og dreje den indre dispenser til venstre, indtil du hører et klik, og si-hullerne bliver synlige. Sæt derefter låget på igen og ryst forsigtigt for at frigøre produktet. Sørg for at dreje dispenseren tilbage til højre for at lukke. Fordel over hele ansigtet med den ønskede børste. Opfrisk i løbet af dagen efter behov.

Glo Finishing Products:Luminous Setting Powder
Brand:Glo Skin Beauty
Formål:Til videresalg
Produkttype:Makeup
Forpakning:Enkeltprodukt
Størrelse:Fuld størrelse
Indholdsmængde:14 g
% naturlig:100%
% økologisk:49,30%
Vegansk:Ja
Glutenfri:Ja
Dermatologisk testet:Nej
Deklarationspligtige parfumestoffer:Limonene
Holdbarhed:12 mnd.
SPF:30
Vandresistent:80 minutter
Uden parfum/fragrance i INCI:Ja