Outlet »
Ansigt » Makeup » Pudder »

ILIA Nightlite Bronzing Powder - Novelty, 7,47 g

ILIA Nightlite Bronzing Powder
 
Alle beløb er ekskl. moms
Best. nr.:
BR-02
GTIN nr.:
818107026409

En ren, talkumfri og super cremet bronzer, der giver dig et look, som kommer du direkte fra en dag på stranden. Solbrændt, med et silkeblødt touch. Denne effektivt sammensatte, matte pudder er ganske fint malet, med en afdæmpet glans, for at give en lysende finish og en naturlig varme, som du let kan skrue op for i intensitet, hvis du ønsker et mere markeret look. Æsken har indbygget spejl til nem påføring, mens du er på farten.

Mica, Zinc Stearate, Synthetic Fluorphlogopite, Butyloctyl Salicylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethyl Macadamiate, Tocopherol, Malic Acid. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

Farvebeskrivelse: Medium til dyb Vegansk: Ja Glutenfri: Ja Silikonefri: Ja Dermatologisk testet: Nej Sojafri: Ja

For en solbrændt, sund glød stryges henover de steder i ansigtet, hvor solen naturligt ville ramme.

For et mere defineret look kan du fokusere særligt på kindbenene, langs siderne af næsen og rundt om ansigtets kanter (hårkant, tindinger og kæbelinje).

En multifunktionel bronzer der er sikker til anvendelse ved øjenområdet og på øjenlågene (ja, faktisk hvor som helst) for et monokromt look.

Brand:ILIA
Formål:Til videresalg
Produkttype:Makeup
Forpakning:Enkeltprodukt
Størrelse:Fuld størrelse
ILIA Nightlite Bronzing Powder:Novelty