Evolve lancerer glansfuld læbeolie

Bio-Retinol Glossy Lip Oil giver læberne en blid lyserød nuance, der stammer fra et naturligt pigment af radise, og den er tilført naturlig smag af essentielle olier fra økologisk pebermynte og lime.

Udviklet med potente, naturlige hudplejeingredienser, der fugter og bekæmper alderstegn. I denne skønne læbeolie finder du blandt andet Bidens Pilosa, der udglatter og styrker læberne, innovativt olieopløseligt hyaluronsyre, der giver fylde og fugt til læberne, samt en blanding af naturlige antioxidantrige olier for ekstra næring. Bio-Retinol Glossy Lip Oil er spækket med bæredygtigt udvundet kalaharimelonolie, økologisk macadamiaolie, økologisk abrikosolie og upcyklet hindbærolie, der er fyldt med næringsstoffer, fedtsyrer og E-vitamin. Disse olier nærer og genopbygger læberne samtidig med at de får dem til at fremstå sunde, fyldige og uimodståelige.

Om den bæredygtige emballage

Den gennemsigtige tube er lavet af upcyklet plast, der stammer fra sukkerrørsaffald, et affaldsprodukt fra sukkerindustrien. En analyse udført af producenten af sukkerrørsplast viser, at emballageproduktet i løbet af dets livscyklus optager mere kulstof (CO2), end det genererer i produktionen.

VIGTIGSTE INGREDIENSER:

BIDENS PILOSA

En urteagtig plante, primært hjemmehørende i tropiske områder i Sydamerika. Det er et bæredygtigt og plantebaseret alternativ til retinol og virker ved at at udglatte, styrke og give fylde til huden, hvilket får læberne til at fremstå yngre, samtidig med at kollagensyntesen stimuleres. Det er en aktiv ingrediens, der virker ved at påvirke de samme receptorer som syntetiske retinoider, samtidig med at det er sikkert til kontinuerlig brug og kan anvendes både dag og nat.

Bidens Pilosa er blevet testet for effektivitet i en læbestift og har vist sig at stimulere produktionen af den naturlige fugtfaktor (NMF), ceramider og kolesterol. Effektivitetstesten har også påvist, at Bidens Pilosa hjælper med at genoprette tørre og revnede læber.

OLIEOPLØSELIG HYALURONSYRE

Med sin evne til at holde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand er hyaluronsyre en yderst fugtgivende superingrediens. Hyaluronsyre bruges normalt i vandbaserede formler, men til Bio-Retinol Glossy Lip Oil har vi brugt en olieopløselig hyaluronsyredispersion i olie, for at opnå forbedret hudpenetration. De små molekyler af hyaluronsyre er jævnt fordelt i olien og frigives effektivt til læberne.

Den innovative ingrediens er blevet testet for effektivitet og det er påvist at den har beroligende og forbedrende egenskaber for hudens barriere, hvilket forhindrer tab af fugt gennem huden, samtidig med at det hjælper med at forbedre hudens elasticitet. Olieopløselig hyaluronsyre er tillige blevet testet for at øge læbevolumen og for at have en udglattende virkning, og det er blevet påvist, at den øger fylden i læberne med op til 19% efter kun 60 minutter og gør læberne glattere.

*Effektivitetstest udført med en form for læbepomade på 15 personer i alderen 25 til 50.

KALAHARIOLIE

Bæredygtigt udvundet kalaharimelonolie indeholder op til 70% essentielle fedtsyrer, der giver fremragende fugtgivende og hudplejende fordele. Olien er meget rig på E-vitamin og steroler, der er kendt for deres kraftfulde antioxidante egenskaber. Kalaharimelonolie fremmer også cellefornyelsen og understøtter hudens barrierefunktion og reparation. Kalaharimelonen er utroligt nok den eneste plante, der er i stand til at vokse og modstå tørken i Kalahari-ørkenen.

Denne magiske ingrediens er økologisk og socialt bæredygtig, hvilket gør den til en af de mest bæredygtige kosmetiske olier på markedet.