Evolve lancerer nyt kraftfuldt serum

Evolve Organic Beautys nye Age Defying Lifting Serum er et aldersbekæmpende serum der indeholder 12% kraftfulde marineaktiver, der strammer op, løfter og udglatter huden, hvorved der øjeblikkeligt skabes en synlig og langvarig reducering af synlige alderstegn. Peptiderne er forstærket med ArgirelineTM hvilket giver en hud, der ser yngre ud på bare få dage. Marineaktivet AntarcticineTM reducerer synligt forekomsten af rynker, og et aktiv, kaldet Reunion Island Marine Active, løfter og skaber en opstrammet kontur i huden.

Age Defying Lifting Serum er udviklet til at dæmpe de synlige alderstegn ved hjælp af en egenudviklet højteknologisk og naturlig formel, der kombinerer tre kraftfulde aktiver, der trives i temperaturer under frysepunktet. Serummet virker ved at efterligne de virkninger, man ellers kun opnår ved injicerbare midler, men her uden brug af skrappe syntetiske ingredienser.

Det innovative serum indeholder tillige Reunion Island Marine Active, der hurtigt skaber en strammere ansigtskontur, efterfulgt af opstrammende effekt inden for blot 30 minutter efter påføring. Sammen med hyaluronsyre fastlåser kombinationen fugt inde i huden og fugtbalancen holdes intakt.

Age Defying Lifting Serum er et fantastisk alternativ til kosmetiske indgreb, og reducerer synligt forekomsten af fine linjer og rynker, samtidig med at det øger hudens elasticitet og kollagenproduktion.

Få en fastere, glattere og opstrammet hud, på en naturlig måde!

VIGTIGSTE INGREDIENSER:

ANTARCTICINE TM 5%

Skabt på basis af en unik bakterie fundet på bunden af en gletsjer i Antarktis. De naturlige antarktiske glykoproteiner giver en reduktion på op mod 44% i synligheden af rynker og en stigning på op til 100% i produktionen af type 1-kollagen, samtidig med at de øger fugtigheden med op til 45%. Beskytter tillige huden i ekstrem kulde.

Glykoproteinerne styrker hudens smidighed, hvilket reducerer synligheden af rynker. Har desuden kryobeskyttende egenskaber, der beskytter huden mod dehydrering og eksterne stressfaktorer.

ARGIRELINE TM FORSTÆRKET PEPTID 5%

ArgirelineTM forstærket peptid er et peptid, der er produceret efter principperne for grøn kemi, for at afspænde ansigtsmusklerne, hvilket giver en mere naturlig mimik og bevægelse. Derved mindskes gentagne sammentrækninger af de muskler, der skaber rynker. Med en effektivitet, som ellers kun ses ved injicerbare midler, reduceres dybden af rynker i ansigtet forårsaget af sammentrækninger. Især i panden og omkring øjnene.

In-vivo-tests med 40 frivillige kvinder i alderen 34-60 år viste, at når de brugte en creme med 5% ArgirelineTM forstærket peptid og målte rynkedybden på området omkring kråkefødderne, så huden 5 år yngre ud efter kun 5 dage og 8 år yngre ud efter 28 dage.

Yderligere tests viste en udglattende effekt på hudens yderste lag; en reduktion af synlige fine linjer og en mere strålende hudtone. Dertil kom en øget fasthed og elasticitet og en betydeligt friskere teint.

REUNION ISLAND MARINE ACTIVE 2%

“En iskold brise fra dybhavet.” Denne aktive marineingrediens giver en øjeblikkelig omformning af hudens konturer med resultater, der vises allerede efter 30 minutter og giver en opstrammende effekt, der hjælper med at skabe et mere skarpt udseende. Den aktive ingrediens hjælper også med at booste hudens energi, hvilket fører til en mere strålende og fast hud.