SKALL STUDIO x GLO til Copenhagen Fashion Week 2023

For Skall Studio skabte Sidsel Marie Bøg til Copenhagen Fashion Week et smukt og naturligt less-is-more look ved hjælp af makeup fra Glo Skin Beauty og nøgleordene: friskt, sommerligt og feminint.

Hud:

Som base til huden har Sidsel brugt HD Mineral Stick for et ekstra boost af pleje, der giver både glød og et naturligt look til huden.

HD Mineral Stick er en cremet 4-i-1 foundation stick, som er alt du behøver for at skabe en naturlig, strålende finish. Denne multi-tasker kan bruges som både foundation, concealer, highlighter og til konturering. Den lette formel kan bygges op og smelter ubesværet ind i huden.

Kinder:

Kinderne var friske med en fersken/rosa tone. Til looket har Sidsel brugt Cream Blush i farven Firstlove.

Med Cream Blush har du mulighed for at skabe enten et naturligt flush til kinderne eller et mere markant farvepop. Den lette blush Smelter ubesværet ind i huden og giver en opbyggelig farve, så du kan definere kindbenene og skabe en varm teint med en blødt defineret finish.

Øjne:

Det bløde øjenlook er skabt ved hjælp af Cream Stay Shadow Stick i farven Keepsake, som er blendet pænt på øjenlågene, mens Cream Stay Shadow Stick i farven Solstice er brugt langs vippekanten.

Cream Stay Shadow Stick er løsningen til både multitasking og langvarig, højtpigmenteret farve. Den cremede formel holder i op til 12 timer og glider let på, hvilket åbner op for muligheden for en række spændende effekter. Opbyg, blend, buff og definér ved at bruge den som en øjenprimer, øjenskygge, eyeliner og endda læbe- og kindfarve.

På de øverste vipper er Volumizing Mascara anvendt.

Bryn:

Brynene er blevet let defineret ved hjælp af Brow Quad. Brow Quad er alt hvad du har brug for til præcist definerede øjenbryn. Den mineralske 4-i-1 Brow Quad indeholder to komplementerende øjenbrynpudderskygger, der hjælper dig med at tilpasse din naturlige øjenbrynsfarve, samt en champagnefarvet highlighter til at fremhæve og og give et ekstra touch.

Læber:

Til læberne er der brugt Suede Matte Crayon i farven Angel.

Suede Matte Crayon er en ubesværet moderne mat læbestift. Den fløjlsbløde stift giver en eksklusiv fornemmelse med plejende egenskaber. Læbestiften holder hele dagen uden at smitte af eller miste form og intensitet. Perfekt til præcis påføring og fyldige læber, men kan også bruges på kinderne.

Se nogle af billederne fra kollektionen her. Alle billeder af: Tonya Matyu Instagram: tonyamatyu