MUNTHE x GLO til Copenhagen Fashion Week 2023

Under Copenhagen Fashion Week har Plan Organic i samarbejde med Glo Skin Beauty været stolt sponsor for Sidsel Marie Bøg og hendes fantastiske team. For Munthe skabte Sidsel et smukt og naturligt look med fregner ved hjælp af makeup fra Glo Skin Beauty:

Hud:

Som base til huden har Sidsel brugt HD Mineral Stick og Pressed Base.

[HD Mineral Stick]() er en cremet 4-i-1 foundation stick, som er alt du behøver for at skabe en naturlig, strålende finish. Denne multi-tasker kan bruges som både foundation, concealer, highlighter og til konturering. Den lette formel kan bygges op og smelter ubesværet ind i huden.

Pressed Base er en af Glos bestsellere - og med god grund! Den mineralske pudder foundation giver langtidsholdbar dækning med en naturlig finish.

Kinder:

Kinderne har fået lidt ekstra glød ved hjælp af Bronze - Sunlight og Bronze - Sunkiss. Glos bronzere hjælper med at forlænge sommeren nærmest uendeligt med perfekt sommerglød. Den silkeagtige bronzer tilføjer varme og konturer til alle hudtoner og giver en let og overgangsfri farve med et strejf af glimmer.

Øjne:

Det bløde øjenlook på Munthe er skabt ved hjælp af Cream Stay Shadow Stick i farverne Prelude og Latte.

Cream Stay Shadow Stick er løsningen til både multitasking og langvarig, højtpigmenteret farve. Den cremede formel holder i op til 12 timer og glider let på, hvilket åbner op for muligheden for en række spændende effekter. Opbyg, blend, buff og definér ved at bruge den som en øjenprimer, øjenskygge, eyeliner og endda læbe- og kindfarve.

Se nogle af billederne fra kollektionen her. Alle billeder af: Copenhagen Fashion Week