Evolve lancerer kropsolie med bio-retinol

Vi introducerer hermed en nyt og naturligt produkt i Evolves Bio-Retinol-serie: Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil. Denne himmelsk duftende kropsolie er udviklet til at få huden til at fremstå yngre og fastere, samtidig med at fugtigheden får et nærende boost.

Brugen af Bio-Retinol i anti-ageing plejeprodukter er velkendt. Det er derfor helt naturligt for Evolve Organic Beauty at inkludere Bio-Retinol i vores nye generation af kropsplejeprodukter, fordi vi ønsker at levere lignende resultater til resten af kroppen.

Den herlige COSMOS-certificerede, økologiske kropsolie er fremstillet med klinisk testet bio-retinol fra planten brøndsel (Bidens Pilosa), som giver retinol-lignende fordele, såsom stimulering af kollagenproduktionen, genoprettelse af hudens elasticitet og forbedring af hudens fasthed, hvilket giver et yngre udseende.

Ved at bruge en innovativ, oliebaseret hyaluronsyre, låser den effektive formel også fugten inde, forhindrer transepidermalt fugttab og efterlader huden tilpas hydreret. Økologiske abrikos- og macadamiaolier tilfører næring i dybden, så huden føles blød og glat.

Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil trænger ind i huden næsten øjeblikkeligt og efterlader ingen fedtede rester. Tilført en herlig duft af æteriske olier der indeholder økologisk geranium, ylang ylang og mandarin.

VIGTIGSTE INGREDIENSER:

BIDENS PILOSA

Vores bæredygtige Bio-Retinol fra Bidens Pilosa virker udglattende på huden, udjævner rynker, stimulerer kollagensyntesen og reducerer forekomsten af pigmentforandringer. In-vivo-tests har vist, at denne ingrediens udglatter hudens ruhed med op mod 35%, hvilket reducerer den dybeste rynkedybde med op til 28%. Den øger også hudens tæthed med op til 25 % og reducerer UV-forårsagede pigmentforandringer med op til 36 %, hvilket gør den til den perfekte, naturlige, alderstrodsende ingrediens.

I modsætning til retinol, som kan forårsage øget sensitivitet i huden, er Bidens Pilosa sikker til kontinuerlig brug på sensitiv hud og kan bruges dagligt, både dag og nat.

OLIEOPLØSELIG HYALURONSYRE

Med sin evne til at holde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand, er hyaluronsyre en fugtgivende superingrediens. Hyaluronsyre bruges normalt i vandbaserede formler, men til Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil har vi brugt en olieopløselig hyaluronsyre-dispersion i olie for at forbedre hudens penetration. De små molekyler af hyaluronsyre er jævnt fordelt i olien og frigives effektivt inde i hudens lag.

Denne innovative ingrediens er blevet effekttestet og det er dokumenteret, at den har beroligende og barriereforbedrende egenskaber i huden, der forhindrer transepidermalt fugttab, samtidig med at den forbedrer hudens elasticitet.

ØKOLOGISK MACADAMIAOLIE

Vores tropiske macadamiaolie er rig på hudens næringsstoffer og er også kendt for at være en af de mest potente kilder til essentielle og sunde fedtsyrer såsom oliesyre, linolsyre og palmitoleinsyre, samt proteiner og E-vitamin. Økologisk macadamiaolie er let, ikke fedtende, absorberes let og har blødgørende, nærende og genopbyggende egenskaber på huden.