Evolve lancerer ny ansigtscreme med SPF

Climate Defence Facial Cream SPF 30 er en naturlig og reef-friendly solcreme blandet op med ikke-nano mineralzinkoxid, der giver bredspektret beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler.

Solpleje møder hudpleje: Ud over at beskytte huden mod solen er Evolve Organic Beauty SPF30-formlen udviklet til at forsvare huden mod miljøbelastning og til samtidig at pleje. Tyttebærstamceller beskytter mod frie radikaler, blåt lys og forurening, og har også betydelige alderstrodsende egenskaber, der reducerer forekomsten af rynker og forbedrer hudens fasthed. Hyaluronsyre tilfører fugt, mens cacayolie og abessinsk olie nærer i dybden.

Climate Defence Facial Cream SPF 30 er let, ikke-fedtende og velegnet til alle hudtyper og -toner, da den smelter problemløst ind i huden og efterlader en dugfrisk og farveløs finish.

Climate Defence Facial Cream SPF 30 er miljøvenlig og reef-friendly, og så er den også “jordvenlig”, idet den er pakket i 'grøn plast' lavet af sukkerrørsbagasse - et affaldsprodukt fra sukkerindustrien, der faktisk absorberer mere kulstof, end det genererer i produktionen.

Med bredspektret SPF 30 og en afdæmpet duft af naturlig kokos og vanilje, er Climate Defence Facial Cream SPF 30 ideel til sommersol, såvel som daglig brug, da den også beskytter huden mod miljøbelastning.

VIGTIGSTE INGREDIENSER:

TYTTEBÆRSTAMCELLER

Tyttebær er en ‘superfrugt', rig på C- og E-vitamin, og plantens stamceller er rige på polyfenoler, der beskytter huden mod skadelige virkninger fra sol og blåt lys. Disse stamceller øger den naturlige antioxidantmekanisme i hudcellerne, som derefter hjælper med at reducere UVB-induceret inflammation. In vivo og in vitro tests har påvist, at tyttebærstamceller forhindrer hudskader forårsaget af IR-, UV- og blå lysstråling og reducerer forekomsten af rynker og alderspletter, i tillæg til en forbedring af hudens fasthed.

FIGENKAKTUSEKSTRAKT

Figenkaktusekstrakt er en ultraraffineret eliksir fra mexicanske kaktusser, der har vist sig at berolige irriteret hud og samtidig have fremragende fugtgivende egenskaber. Planten er rig på vitaminer og mineraler, der binder jernforbindelser, hvilket gør den til en stærk antioxidant, der kan berolige og opstramme huden. På grund af det høje indhold af vandbindende ingredienser er figenkaktusekstrakt en enestående fugtgiver, og det er dokumenteret, at fugtindholdet i huden øges med op til 17,5 %. Det er også klinisk dokumenteret, at fastheden øges med op til 22 % og at irriteret hud beroliges dobbelt så effektivt, som ved brug af placeboprodukter.

HYALURONSYRE

Med evnen til at fastholde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand, fungerer hyaluronsyre som et vandreservoir og er en fugtgivende superingrediens. Climate Defence Facial Cream SPF 30 er fremstillet med lavmolekylær hyaluronsyre, der trænger dybere ind i huden, øger produktionen af kollagen, fylder huden op og reducerer synlige rynker, hvilket får huden til at se friskere ud, med en forbedret teint. Det er tillige klinisk dokumenteret, at rynkedybden reduceres med op til 21 % og porestørrelsen med op til 34 %.

CACAYOLIE

Denne olie er udvundet af frøene fra majestætiske træer i Amazonas og er fyldt med bio-retinol og linolsyre, der understøtter hudens barrierelag. Olien indkapsler fugt i huden, hvilket sikrer, at Climate Defence Facial Cream SPF 30 også hjælper med at nære, beskytte og fugte.