Opnå klarhed med den nye Clarity Duo fra Innersense

Det er tid til et øjebliks klarhed og en afbalanceret hovedbund og hår. Døjer du med allergi eller andre sensitiviteter, så bliver den ultimative hår-duo til din redning!

Den nye nænsomme Clarity duo fra Innersense består af en Hairbath og Conditioner, som er hypoallergene og parfumefri, hvilket gør dem helt ideelle til folk med allergier. Clarity-serien kan bruges på tværs af alle hårtyper og teksturer. De er skabt til dem med allergi og sensitiviteter i tankerne og er både sojafri, laktosefri, glutenfri og fri for essentielle olier.

I ingredienslisten vil du finde et nøje udvalg af naturlige ingredienser. I Clarity Hairbath vil du finde ingredienser som comfrey-blade, der er rige på anti-inflammatoriske vitaminer og mineraler. Du vil finde japansk swerita, som giver en sjælden kombination af beroligende og stimulerende egenskaber. Slutteligt vil du finde chufa-mælk, som hjælper med at rense og berolige hovedbunden.

Clarity Conditioner er skabt med blandt andet kolloid havre, som er spækket med potente antioxidanter. Manukahonning og økologisk abrikoskerneolie er inkluderet for at fugte i dybden, berolige hovedbunden og efterlade håret blødt og glansfuldt.

Med Clarity kan du gøre hårpleje til en mindful oplevelse, der renser både hovedbund, hår og sjæl. Gør dit hår vådt, og tag først en dyb indånding for at bliv centreret. Påfør en lille mængde Hairbath i dine hænder og aktivér det til et let skum. Massér ind i hovedbunden med fingerspidserne. Skyl shampooen ud af håret. Efter rens tages endnu en dyb indånding. Påfør 1-2 pump Clarity Conditioner i dine hænder og aktivér produktet mellem dine håndflader. Fordel fra midten af håret til spidserne med dine fingerspidser eller med en kam. Lad sidde i 1-5 minutter. Skyl grundigt.