Evolve præsenterer helt ny, vandfri rens

Evolve tilføjer nu en ny vandfri løsning til deres udvalg af naturlige renseprodukter.

Væk sanserne til live med det nye og forfriskende Enzyme + Vitamin C Cleanser Powder, der går fra lyserød til dyb gul ved kontakt med vand. Skum forsigtigt op i hænderne og mærk huden blive renset nænsomt uden at strippes. Resultatet er et øjeblikkeligt opfriskende boost.

Enzyme + Vitamin C Cleanser Powder er en rigtig godbid til huden (og til håndbagagen) og er fremstillet med eksfolierende papayaenzymer, der fjerner døde hudceller, samt C-vitamin der opfrisker kedelig teint. Planteafledte overfladeaktive stoffer renser nænsomt og bevarer fugten i huden. Det nye rensepulver indeholder også præbiotika fra cikorierod, der understøtter hudens mikrobiota ved at fjerne overskydende bakterier, samtidig med at det styrker og nærer hudens barriere.

Den vandfri løsning er ikke kun en rejsevenlig og praktisk løsning. Det er også mere bæredygtigt, da der er mindre emballage og dermed mindre at transportere. Ydermere er C-vitaminet i rensepulveret mere koncentreret og naturligt bevaret for at holde sig frisk. Først når det påføres huden, bliver C-vitaminet aktiveret og frigives langsomt, takket være tilstedeværelsen af hudens enzymer, hvilket giver en længerevarende virkning.

For yderligere at booste sanseoplevelserne er Enzyme + Vitamin C Cleanser Powder tilført herligt duftende essentielle olier af saftig økologisk lime og appelsin.

SÅDAN BRUGER DU DEN

Bare tilsæt vand!

Bland 1 spatel pulver med et par dråber varmt vand, skum op i hænderne og massér på ansigtet. Skyl efter med varmt vand og nyd en renere og friskere hud!

VIGTIGSTE INGREDIENSER:

ASCORBYL GLUCOSID / C-VITAMIN

L-VCG, Ascorbyl Glucosid er et naturligt C-vitamin, der er stabiliseret på et molekylært niveau med glukose, og når det påføres huden, omdannes det til den aktive form af C-vitamin takket være hudens enzymer, hvilket giver en længerevarende virkning. C-vitamin er kendt for at reducere pigmentering, samtidig med at det genopfrisker trist hud. Ascorbyl Glucosid er en yderst effektiv antioxidant, som forbedrer kollagensyntesen og reducerer forekomsten af rynker.

ØKOLOGISK ALOE VERA

Økologisk Aloe Vera er i gruppen af ørkensukkulenter, der intenst fugter og lindrer ethvert tegn på irritation og inflammation. Planten indeholder polyfenoler og kraftfulde antioxidanter, der genopretter hudens balance og genskaber balancen i fedtet hud. Aloe Vera er skånsom mod huden og har fugtgivende egenskaber, der får huden til at føles blød og afbalanceret.

PRÆBIOTIKA

Vores nye rensepulver er udviklet med et videnskabeligt testet præbiotika fra cikorierod, som gør huden mere modstandsdygtig og opretholder et sundt udseende. Vores præbiotika afbalancerer og styrker hudens mikrobiota, bevarer hudens naturlige skønhed og nærer hudens barriere. Alt dette reducerer sensitivitet, irritation og kløe.

Det har også evnen til at reducere tilvæksten af dårlige bakterier, der forårsager akne og infektioner i huden. Samtidig hjælper det med at stabilisere hudens biome efter en forstyrrelse, som eksempelvis ansigtsrens. I test viste det sig endda at præstere op til 80% reduktion af de langsomtvoksende aknebakterier over 24 timer.

PAPAYAENZYMER

Papaya, der er hjemmehørende i Mellemamerika, er en frugt, der er rig på sukker og vitaminer og som også indeholder et enzym kaldet 'papain'. Dette er et af de bedste naturlige planteenzymer, der almindeligvis bruges til eksfoliering, da det effektivt fjerner døde hudceller. Det virker på stratum corneum, det yderste hudlag, ved at hydrolysere peptidbindingerne mellem kollagen og keratin. Dette giver en mere glat og blød overflade, der bevarer hudens udstråling.

Papain er også kendt for sine helbredende og genopbyggende egenskaber i hudens lag, og det gør at huden fremstår mindre fedtet.