Plan Organic lancerer makeup fra Loni Baur

Efter mere end 25 års hårdt arbejde i den internationale skønhedsbranche, har den tyske makeupartist Loni Baur besluttet at give sin viden og ekspertise videre i form af sine helt egne produkter.

Sammen med medstifter, Dr. Nike Lohmann, lancerede hun i april 2021 brandet LONI BAUR og Plan Organic er stolte af nu at kunne præsentere produkterne i Danmark.

Konceptet sigter efter at gøre skønhedsindustrien mere pædagogisk, for derigennem at give alle mulighed for selv at skabe et personligt look i superstar-klassen.

Loni Baur er en af de mest anerkendte makeupartister i verden og er kendt for sin kreative tilgang til skønhed. Tilbage i 2021 blev to paletter med komplette looks lanceret.

THE FACE EDITION by LONI BAUR er en makeup-palette, der indeholder alle de produkter der skal til for at skabe et komplet makeuplook. De to versioner af paletten kan bruges til henholdsvis at skabe et hverdagslook, med en naturlig glød, eller et statementlook med en markant rød læbe.

Brandets produktportefølje er sidenhen udvidet og de fleste produkter i paletterne kan også købes enkeltvis. Både paletterne og de enkelte produkter udmærker sig ved, at de leveres med en QR-kode, der straks fører dig til en eksklusiv vejledning, hvor Loni giver dig præcise instruktioner i, hvordan du bedst bruger produkterne. I disse vejledninger viser hun også, hvilke børster der kan bruges til at påføre hvilke produkter. Disse børster findes i LONI BAUR’s eget børstesæt THE BRUSH EDITION.

STIFTERNE

Loni og Nike har været nære venner, siden de mødtes i deres ældste døtres børnehave i 2011. Mens Loni bringer sin ekspertise og kreativitet til brandet, tager Nike, med sin doktorgrad i mikrofinansiering, sig af virksomhedens iværksættermæssige aspekter. Sammen danner de den perfekte symbiose for udviklingen af forretningen.

PRODUKTERNE

LONI BAUR’s produkter kendetegnes ikke kun ved den høje, kunstneriske kvalitet, de tilfører også plejende egenskaber til de enkelte dele af ansigtet. Som makeupartist er Loni mere end bevidst om vigtigheden af omhyggelig hudpleje, særligt i kombination med makeup.

Således er LIP 02 i rød fra GET REDDY-paletten beriget med en fugtgivende, mat formel med avocadoolie og vegansk voks, der nærer læberne. Eller Blush Stick 01, fra HERE YOU GLOW-paletten, som er udviklet med argan- og mandelolie og er virkelig behagelig at påføre og fordele. Andre produkter, såsom LASH 01, også fra HERE YOU GLOW-paletten, giver intensiv pleje. Vitamin B5 stimulerer hårvækst for mærkbart længere, stærkere og tykkere vipper efter kun fire uger.

LONI BAUR sætter nye standarder for skønhedsmarkedet ved at forene fremragende kvalitet og empowerment.