Skønhed i sprayform

Vi elsker skønhedsprodukter, der kan sprayes på! En praktisk spray eller let mist har mange gode fordele – hvad end vi snakker hudpleje, hårpleje, solpleje eller makeup.

Den største fordel er brugervenligheden. Sprays giver mulighed for en hurtigere, mere jævn og kontrolleret distribution af produktet, hvilket også minimerer risikoen for produktspild. Derudover kan sprays og mists nemt bruges på farten, og deres design gør dem ofte også oplagte til at have med i tasken. Dette er især smart med produkter som ansigtsmists og solsprays, hvor du gerne vil påføre produktet flere gange i løbet af dagen, når du har brug for et boost af fugt eller beskyttelse.

Nogle sprays og mists vil også kunne give dig en mere forfriskende oplevelse, end for eksempel en creme eller lotion ville kunne. En kølig ansigtsmist, settingspray eller solspray på en varm dag, kan være lige den genopfriskning, som huden har brug for.

TONER TIL UREN HUD

En afbalancerende toner, der både opstrammer porerne og opfrisker huden. Adaptology Break Free Toner.

KLASSISK SOLBESKYTTELSE MED SPF50

Den nye, lette Face Mist er nem at anvende og føles som en forfriskende let sommerbrise på huden. COOLA Classic Face Mist SPF 50.

AFTER SUN PÅ SPRAY

En forfriskende Aftersun Mist spækket med beroligende og fugtgivende ingredienser, der genopretter hudens naturlige balance efter en dag i solen. Splash Aftersun Mist.

KØLENDE ANSIGTSSPRAY

Køl ned med Suki. Den potente ansigtsmist er udviklet til intenst at afkøle huden og give ekstra fugt. Suki Reviving Cooling Spray.

DEN EVIGE KLASSIKER

Ingen sommer uden COOLA. Den efterhånden legendariske solspray gør solbeskyttelse til en leg. Findes i SPF30-50. COOLA Classic Body Spray.