Sådan ved du om dit hår er sundt

Dit hår ved, hvornår det ikke føles sundt og det ved også, hvordan det skal kommunikere dette til dig. Fordi det ofte kan være svært at identificere præcis hvad dit hår forsøger at fortælle dig, så har vi samlet lidt information om nogle af de mest almindelige tegn på, at dit hår beder om lidt ekstra opmærksomhed og pleje.

Nøglen til at bringe sundheden tilbage til håret skal findes i rene, aktive ingredienser, der giver ekstra ydeevne. I stedet for at skyde genvej med “quick-fix-kemikalier" eller dække over selve årsagen til problemet, er det nødvendigt at pleje håret med ingredienser der findes i naturen. Her kommer vores guide til bedst mulig sundhed i håret.

TEGN PÅ AT HÅRET ER USUNDT

For bedre at forstå hvordan du genopretter sundheden og genopliver håret, er det vigtigt at vide, hvad der kan være i vejen. Hvis du føler at der falder mere hår af end normalt, kan det være et advarselssignal. Hvis du børster håret for meget eller for aggressivt, bruger for meget varme eller de forkerte produkter, ja, hvis du generelt er for hårdhændet i den daglige pleje, så kan problemerne forværres. Det er selvfølgelig også altid en god idé at tjekke med lægen, for at sikre, at der ikke er nogen medicinske eller helbredsmæssige årsager.

En anden indikation på at håret ikke er i topform er, når det føles og ser tynget eller fedtet ud. Dette kan ske, når hårprodukter ophober sig og bør fjernes fra hovedbund og hårstrå. Andre måder, hvorpå håret typisk udsender et “SOS”, kan være hvordan det kruser, og måske ikke så let kan kontrolleres, eller at det konstant filtrer. Så hvad gør man så?

GIV DIG SELV EN DETOX

Gennem hele processen fra vask til styling er der mange produkter med naturlige ingredienser, der kan optimere hårets sundhed og også føles fantastiske at bruge.

Innersense udvikler sine produkter til at være lige så nænsomme som de er effektive. En god måde at give hår og hovedbund en genstart, mens du nænsomt fjerner produktophobninger, er ved hjælp af rensende ingredienser såsom kaolinler, kul og hvid eddike. Denne rene sammensætning, som findes i Detox Hair Mask, trækker urenheder og ophobninger ud, uden at fjerne naturlige olier eller ødelægge hårets rødder. Resultatet er fugtet, mere glat og mere håndterbart hår. Når du bruger Detox Hair Mask regelmæssigt, med få dages mellemrum, får du hurtigt genoprettet hårets generelle sundhed.

BRUG SHAMPOO OG CONDITIONER MED OMTANKE

Når det kommer til brug af shampoo, så er det vigtigt at du er opmærksom på, at du undgår at tilføre håret for mange kemiske belastninger. Overfladeaktive stoffer og sulfater, der findes i rigtig mange shampooprodukter, lover dig måske en grundig rens, men de kan også forårsage problemer.

Vælg i stedet gode overfladeaktive stoffer fra kokosnød, som dem der findes i Innersenses shampoo-serie. De gør et fantastisk stykke arbejde uden at fjerne naturlige olier eller belaste hovedbunden, hvilket kan føre til overproduktion af talg og endvidere medføre, at håret bliver fedtet og tungt.

Når håret er renset med plejende ingredienser, så er det tid til at bruge conditioner. Innersenses eksklusive conditioner-produkter indeholder kokos- og avocadoolier samt sheasmør, der tilfører håret masser af fugt. Du vil opdage, at bedre fugtet hår fører til øget elasticitet, færre brud og langsommere hårtab.

FORKÆL DIG SELV MED STYLING

God og effektiv hårpleje behøver ikke stoppe under bruseren. En god stylingrutine kan ligeledes være med til at give dig masser af gode hårdage.

Hvis sammenfiltring, krus eller brud er en daglig kamp for dig, så brug I Create Shine. Den er lavet med nærende planteolier som sesam- og tranebærfrø, der udglatter helt fra rødderne, reducerer krus og leverer smuk glans uden brug af silikone. Lotusblomst efterlader en diskret og beroligende blomsterduft, der er med til at give en ekstra god oplevelse.

God hårrutine og sundhed er let, især når du ved, hvad du skal holde øje med. Lyt til, hvad håret forsøger at fortælle dig, og vær klar til at behandle og genoplive det med en række gode og nyttige ingredienser. Innersense er skabt med rene, aktive ingredienser, der genopretter spændstighed, glans og vitalitet fra hovedbund til hårspids - uanset tekstur og stil.