Evolve præsenterer ny creme til sensitiv hud

Evolves nye creme til sensitiv hud indeholder ekstrakt af birke-spejlporesvamp, og er et must-have, der er lige så effektivt for huden som en flerdages afspændingskur!

Denne økologisk certificerede ansigtscreme lindrer, genopretter og beskytter sensitiv og tør hud. Fremstillet med adaptogene egenskaber fra ectoin og birke-spejlporesvamp, der afhjælper stresssymptomer i huden, styrker hudbarrieren og gør den mindre sensitiv. I tillæg til adaptogenerne er hyaluronsyre med til at fastholde fugt, og vi har indarbejdet økologisk kameliaolie, der er rig på essentielle fedtsyrer og E-vitamin, for at styrke lipidlaget.

Den nye parfumefri Pro+ Ectoin Soothing Cream kommer hurtigt sensitiv eller stresset hud til undsætning, ved at berolige inflammation og irritation. Ved hjælp af den unikke blanding af adaptogenerne ectoin og birke-spejlporesvamp dulmer og fugter Pro+ Ectoin Soothing Cream ikke blot sensitiv hud, men har tillige aldersreducerende effekt og tilfører hudens lag et ultimativt boost af fugt. Cremen modvirker også celleskader og inflammation, der kan være forårsaget af forskellige stressfaktorer, som eksempelvis oxidativt stress eller forurening.

Pro+ Ectoin Soothing Cream er certificeret COSMOS Organic, hypoallergen, parfumefri og er dermatologisk testet på et panel bestående af personer med sensitiv hud.

VIGTIGSTE INGREDIENSER:

ECTOIN - ØRKEN GLYKOPROTEINER

Det første adaptogen i denne beroligende creme er ectoin, en patenteret aminosyre produceret af en unik bakterie fundet i Egyptens Wadi-ørken og de nærliggende saltsøer. Ectoin giver huden øget beskyttelse mod forurening, stråling, temperaturudsving, kemisk stress og aldring. Ectoin modvirker frie radikaler og forureningsskader, ved at skabe et beskyttende lag omkring hver celle, stabilisere og forbedre cellulær funktion og reducere oxidativt stress.

Det er klinisk dokumenteret, at ectoin nedbringer hudskader med op til 34% og modvirker DNA- og kollagenskader forårsaget af forurening, genopbygger hudbarrieren og beroliger huden på samme måde som hydrocortison, men uden bivirkninger. Ectoin har imponerende aldersreducerende og fugtgivende fordele, reducerer rynkedybden med op til 23%, øger elasticiteten med op til 82%, ru hud med op til 86% og giver en fordobling af fugtindtaget.

BIRKE-SPEJLPORESVAMP

Birke-spejlporesvampen stammer fra birkeskove i Canada, og høstes regenerativt. Svampen er rig på antioxidanter og biokemiske beskyttere. Inden for hudpleje yder birke-spejlporesvamp beskyttelse mod temperaturudsving, styrker hudbarrieren, mindsker forekomsten af rødme og forbedrer ensartethed og tone, hvilket gør den fantastisk til lindring af sensitiv hud.

Birke-spejlporesvamp understøtter også kollagenproduktionen og den vaskulære sundhed, hvilket forbedrer mikrocirkulationen, som er en væsentlig faktor for rosacea og vedvarende rødme. Efter 28 dages brug af birke-spejlporesvamp på huden var et betydeligt flertal af de frivillige testpersoner enige om, at rødmen var reduceret (73 %), og at huden føltes mindre irritabel (73 %).

I kliniske undersøgelser rapporterede folk, der brugte ekstrakt af birke-spejlporesvamp, at det er "lige så effektivt som en flerdages afslapningskur" til at reducere fine linjer, mørke rande og sløvhed. 85 % følte en sundhedsmæssig forbedring i huden og 91 % følte generelt bedre tilfredshed med huden.

HYALURONSYRE

Med sin evne til at holde på op til 1.000 gange sin egen vægt i vand, fungerer hyaluronsyre (HA) som et vandreservoir og er en fugtgivende superingrediens. Pro+ Ectoin Soothing Cream er fremstillet med lavmolekylær hyaluronsyre, som trænger dybere ind i huden sammen med vand og vedhæftede stoffer, og dermed har mere effektive fugtgivende egenskaber. Hyaluronsyre øger produktionen af kollagen, fylder huden op og reducerer synligheden af rynker, hvilket får huden til at se friskere ud med en forbedret tone.

ØKOLOGISK KAMELIAOLIE

Kameliaolie er rig på essentielle fedtsyrer og E-vitamin, hjælper med at genoprette fugt og nærer huden, samtidig med at den styrker lipidlaget og bringer lindring til tør, skællet og sensitiv hud.