Sådan plejer du afbleget hår

Den fornemmelse man har lige efter at have forladt salonen og fået friske highlights, eller en total farvetransformation, er svær at slå. Og med afblegning følger målrettet vedligehold. Afblegning virker ved at nedbryde bindinger i håret, for derved at bringe en lysere farve frem. Selvom forarbejdet hår kan have tendens til tørhed, skader og spaltede spidser, er det med lidt kærlig pleje og det rigtige produktsortiment muligt at bevare et hår, der tager sig godt ud og føles fantastisk. Dette er vores guide til afbleget hår for begyndere.

HÅRET SKAL PRIMES

For hår, der lige har været udsat for afblegning, er beskyttelse mod yderligere skader forårsaget af varme og miljø, et af de vigtigste tricks til at fastholde dets vitalitet. Ligesom du måske bruger en primer som base for makeup, så det ser bedre ud og holder længere, virker Hair Love Prep Spray som en primer til dit hår.

Denne priming spray giver termisk pleje, et fyldigere hår, samt et bedre hold til din styling. Produktet indeholder B-vitamin og risprotein, der genopretter styrke og glans, mens håret fyldes fra rod til spids. Baobab- og angelicarod beskytter mod potentielle skader fra varmestyling, samt UV- og miljøeksponering, hvilket gør dit hår klar til en sund styling.

FØLES DET TØRT? GIV DET NOGET VEDVARENDE FUGT

At tilføre håret fugt er nøglen til et sundt hår efter en afblegning. Innersense Hydrating Hair Mask indeholder alt hvad du behøver for at tilføre håret masser af fugt. Den behandlende hårkur er fremstillet med sheasmør, tamanu- og kokosolie, hørfrø og quinoa, så den fugter, reparerer og revitaliserer tørt og beskadiget hår.

Lad behandlingen virke i 5-10 minutter mindst én gang om ugen, især når håret ser ud til at være mest tørt. En anden måde hvormed du dagligt kan booste fugtniveauet i håret, er med Sweet Spirit Leave In Conditioner. Den lette og udglattende spray er lavet med blødgørende olier, duftende urter, blomsteressenser og et strejf af bivenlig honning, der bevarer hårets fylde og gør det let at håndtere. Spray i fugtigt hår, når du har brug for et fugtgivende boost. Den beroligende lavendelduft giver en rar helhedsoplevelse.

TILFØJ LILLA TIL DIN RUTINE

Bright Balance Hairbath og Conditioner er den nye lilla shampoo og conditioner fra Innersense, der neutraliserer gule toner i håret og giver glansen i blondt og gråt hår et ekstra boost.

Disse formler er omhyggeligt udviklet med naturlige, ingredienser såsom monoi, græskarkerne- og kokosolie samt æble- og risekstrakter, der hjælper med at holde farven kølig, beskytter håret mod elementerne og giver intens fugt.

Bright Balance er lavet med en tilpasset pigmentblanding, der afbalancerer blå og rød, hvilket giver den mest neutrale tone. De indeholder også mere effektive bærestoffer, hvilket betyder, at dit hår vil absorbere alt det gode, med det resultat, at håret fyldes med fugt og glans.

TRIM OFTE!

Når du bruger en kur fra Innersense, vil du sandsynligvis opdage, at du kan mindske antallet af salonbesøg, fordi håret bevares sundt i længere tid. Farven vil ligeledes se bedre og lysere ud i længere tid. Det er dog stadig super vigtigt at holde håret trimmet, især hvis du vil vedligeholde det afblegede look. For at afhjælpe spaltede spidser og brud, kan et ensartet snit give farven et friskt look.