Guide: En stilfuld og alsidig øjenmakeup

Jordnære toner, en clean liner og en lille smule shimmer – det perfekte look til både hverdag og festlige anledninger. Vores dygtige makeupartist Linette Hasseriss guider dig trin for trin gennem denne skønne øjenmakeup, så du kan genskabe looket derhjemme.

BASEN

BASEN

Start med at rense din hud grundigt. Ansigtet fugtes og Bright Start Activated Eye Cream er påført i øjenområdet.

TID TIL LIDT DÆKNING

TID TIL LIDT DÆKNING

I hele ansigtet er Super Serum Skin Tint anvendt – i dette eksempel i nuancen ”Bom Bom”. Derudover er der brugt True Skin Serum Concealer under øjet samt i øjenkrogen for at neutralisere mørke rande og blå/lilla toner.

NU TIL ØJENLÅGENE

NU TIL ØJENLÅGENE

Til looket er The Necessary Eyeshadow Palette - Cool Nude anvendt. Der er anvendt fire forskellige farver fra paletten: Undo (1), Teardrop (2), Just (3) og Infinity (4).

Undo (1) er brugt som base til hele øjenlåget og til at sætte den cremede base. Sørg for at få en god dækkede base af farve på den bevægelige del af dit øjenlåg.

Teardrop (2) er brugt som markering til globelinjen, og som base inden den mørke nuance, som skaber dybden til øjet samt former selve looket. I dette trin er det vigtigt at man tager sig tid at fordele og blende farvepigmentet godt, så man ikke får hårde kanter.

Just (3) er brugt til at skabe den endelige dybde til øjet. Påføres i samme form som Teardrop (2), men i mere koncentreret mængde. Du kan med fordel påføre lidt af samme farve på den nederste kant så du skaber en sammenhæng mellem oppe og nede. Husk at få enderne til at mødes i slutningen af øjet.

Infinity (4) skal påføres for at skabe ”wow og farve”. Shimmeren bruges til at skabe fokus på det midterste af øjet og give effekt og dimensioner til looket.

EN REN LINER TIL ET HINT AF DRAMA

EN REN LINER TIL ET HINT AF DRAMA

Når du er færdig med øjenskyggen, påføres Clean Line Liquid Liner. Den er absolut genial, nem at arbejde med og så er den ægte sort og super farvepigmenteret. En drøm at lægge.

Tip: husk at komme helt ned til vippekanten og gerne imellem vipperne, så du skaber en helt sort, tæt liner ved vippekanten.

FULDEND ØJENLOOKET

FULDEND ØJENLOOKET

For at fuldende det smukke look påføres mascara til vipperne. Linette har her anvendt sin favoritmascara Limitless Lash Mascara.

ET EKSTRA TOUCH

ET EKSTRA TOUCH

Skal looket have lidt ekstra wauw-effekt, kan du afslutte med lidt farve på kinder og læber, som Linette har gjort her. Vi anbefaler ILIA Multi-Sticks og Color Block Lipstick.