Evolve lancerer nyt blåt serum til sensitiv hud

Giv beroligende og beskyttende pleje til huden med det nye Blue Velvet Ceramide Serum.

Dette ansigtsserum til daglig brug på tør og sensitiv hud er udviklet med fugtgivende oliven squalane, økologisk kameliaolie og havreceramider, så det effektivt fugter, beskytter og genopretter hudens barrierelag, mens blå rejnfan afhjælper inflammation og rødme. Serummet efterlader huden sund og fugtet.

Den lette, men effektive og barriereforstærkende formel har en fascinerende, naturlig og dybblå farve. Det fløjlsbløde 100 % naturlige olieserum absorberes hurtigt og efterlader huden strålende uden en fedtet hinde.

Eksterne stressfaktorer, såsom luftforurening, kemikalier, vejr, stress mv., kan alle påvirke og forstyrre hudens barrierelag. Blue Velvet Ceramide Serum er udviklet med havrebaserede ceramider, der fugter og styrker huden og skaber et effektivt, beskyttende lag mod miljøstress og tørhed. Derudover er botanisk fremstillede biomimetiske lipider i dette serum blevet udviklet til at simulere en sund, ungdommelig hudlipidprofil, der tillige modvirker fugttab.

Hjælp din hud med at stresse af og genoprette sin fulde styrke med det beroligende Blue Velvet Ceramide Serum.

VIGTIGSTE INGREDIENSER

(BLÅ) REJNFAN

Den klare blå ingrediens, som vi bruger i vores serum, er rejnfan, der stammer fra Marokko. Rejnfan er kendt for at afdæmpe inflammation og reducere rødme og irritation. Med en meget karakteristisk kamillelignende aroma har blå rejnfan kraftfulde antioxidanter, samt anti-inflammatoriske, antivirale, antibakterielle og svampedræbende egenskaber, der beroliger og udglatter en række synlige hudproblemer, herunder eksem, akne og solskader.

HAVREBASEREDE CERAMIDER

Et kompleks af hudidentiske lipider, herunder ceramider, der har en klinisk dokumenteret effekt på hudens fugtbalance. Booster hyaluronsyre og øger hudens barrierefunktion efter bare 28 dages brug. Øger og genopbygger helt naturligt hudens ceramidniveauer, og reparerer, fornyer og beskytter hudens lipidbarriere, hvis denne er beskadiget. Styrker dermis og hjælper med forebyggelse af synlige alderstegn. Den unikke hudidentiske profil giver kærkommen lindring til meget tør hud.

PLANTEBASERET SQUALANE

Dette plantebaserede og blødgørende middel er afledt af olivenolie, og har vist sig at være en exceptionel naturlig fugtgiver. Oliven squalane har mange fordele, herunder forbedring af elasticiteten, forøget celleregenerering og reduktion af synlige alderstegn.

BOTANISKE BIOMIMETISKE LIPIDER

Dette unikke lipidkompleks, afledt af botaniske ingredienser, bestående af jojoba, macadamia og olivensqualane har vist sig at forbedre gendannelsen af barrierefunktionen bedre end nogen andre blødgørende midler. Disse lipider er identiske med hudens egne, styrker dermis og øger elasticitet og fasthed, hvormed de også forbedrer fugtbalancen på både kort og lang sigt.

ØKOLOGISK KAMELIAOLIE

Rig på essentielle fedtsyrer og E-vitamin. Kameliaolie genopretter fugt og nærer huden, samtidig med at den styrker lipidlaget og bringer lindring til tør, flaget og sensitiv hud.