Får du det bedste ud af dine Innersense produkter?

Vidste du, at Innersense formlerne er rigt koncentrerede? Dette skyldes, at hvert enkelt produkt er udviklet til målrettet at tilføre håret ingredienser af højeste kvalitet og i deres reneste form. For at få mest muligt ud af dit Innersense sortiment, anbefaler vi at du aktiverer produkterne inden brug. Det gælder især de forskellige hairbaths. Så... hvordan aktiverer du produkterne?

At aktivere produktet er en metode, der inkluderer opvarmning af en lille mængde produkt i håndfladerne. Tag for eksempel en smule hairbath ud mellem håndfladerne. Produkterne er drøje i brug og indeholder minimale mængder vand, så en lille smule rækker langt, og du kan altid tilføje mere, hvis det er nødvendigt. Massér produktet mellem hænderne og se hvordan det udvider sig. Du vil sikkert bemærke, at den mængde du startede med, pludselig er nok til at dække hele håret.

Det næste råd er altid at anvende Innersense hairbath og conditioner i vådt hår. Gør håret helt vådt for at skabe den perfekte base. Påfør derefter produkterne i den rigtige rækkefølge. Start med Hairbath og gå videre til Conditioner.

Aktivering er et simpelt, men utrolig vigtigt skridt, der garanterer en fantastisk oplevelse med Innersense. Du vil opdage, at du bruger mindre produkt og at du trods dette får alle fordelene ved hver eneste vask. Du kan også på samme måde aktivere behandlings- og stylingprodukterne. Det er en fin og effektiv måde at gøre hårrutinerne til et opløftende ritual i hverdagen.