Er det virkelig nødvendigt med en øjencreme?

For selvom du sikkert allerede har skufferne godt fyldte med diverse skønhedsprodukter, så kan det altså alligevel være en god investering med en god øjencreme.

Det sarte øjenområde kræver nemlig ekstra kærlighed. Huden i dette område er fin og tynd, og dermed også mere skrøbelig, tilbøjelig til tørhed, og hurtigere til at vise tegn på træthed og aldring, end resten af din hud er. Huden omkring dine øjne er bare anderledes end huden i resten af dit ansigt – derfor giver det enormt god mening at have separate cremer til ansigt og øjenområdet.

Med en øjencreme får du et produkt, der specifikt er skabt til netop at imødekomme den mere sarte hud. Øjencremer er typisk tykkere i konsistensen end den gængse ansigtscreme, giver mere fugt, og er skabt på en formel med aktive ingredienser, der nænsomt plejer, opstrammer og genopfrisker træt hud. Den vil have en beroligende effekt på øjenområdet, og vil være den perfekte hjælp mod mørke rande, hævelse i øjenområdet og den vil hjælpe med at minimere fremkomsten af rynker. Når dit øjenområde har fået et boost af fugt og næring, vil det desuden også være en god base for dine makeup, hvor din concealer vil lægge sig meget mere jævnt på huden.

Typisk vil øjenområdet være et af de første områder i dit ansigt, hvor du ser rynker. Derfor er det en god ide at få indarbejdet en god øjencreme i din rutine allerede før du har rynkerne, så du på bedst muligvis kan forebygge mod dette.

ILIA

BRIGHT START ACTIVATED EYE CREAM

En let, blød øjencreme som hjælper med at opfriske og udglatte huden, samt reducere udseendet af mørke rande og fine linjer under øjnene. Den kølende keramiske applikator fungerer desuden som et massageredskab, mens cremen let opfrisker dit look. Den lette tekstur gør denne creme helt ideel som primer til din True Skin Serum Concealer.

EVOLVE

HYALURONIC EYE COMPLEX

Udviklet til at give et boost af fugt gennem en kølende og beroligende roll-on øjenbehandling. Stamceller fra tropiske planter hjælper med at mindske synligheden af poser under øjnene og slap hud, samtidig med at der strammes op i det sarte område omkring øjnene. Hyaluronsyre hjælper med at reducere rynker, hvilket gør at huden får et mere ungdommeligt og friskt look.

LUCE DI SORRENTO

Supreme Lux Eye Cream

Forkælelse til det sarte øjenområde. Denne eksklusive øjencreme hjælper med at løfte det øvre øjenlåg, reducerer tegn på aldring omkring øjnene og udglatter og opstrammer huden samt booster hudens glød.

COOLA

DAY SPF 30 & NIGHT EYE CREAM DUO

Denne potente duo består af to cremer; en til dag og en til nat. Begge cremer består af COOLAs planteafledte BlueScreen™ Digital De-Stress™ Technology, der hjælper med at modvirke skader fra frie radikaler fra blåt lys og forurening. Dagcremen beskytter med SPF 30 og hjælper med at reducere rynker og fine linjer, mens natcremen hjælper med at genoplive huden natten over.

EVOLVE

360 EYE & LIP CONTOUR

En nærende creme til øjenregion og læber velegnet til alle hudtyper og i alle aldre. Den avancerede formel er fyldt med yderst effektive, naturlige superfoods, som giver omfattende beskyttelses- og anti-aging fordele, herunder særligt poset hud, mørke rande, samt reduktion af synlige rynker.