Nu er det slut med mørke rande og tør hud i øjenområdet

Det sarte øjenområde har brug for lidt ekstra kærlighed. Derfor har ILIA skabt en helt ny og innovativ øjencreme, der nænsomt nærer og plejer huden med potente naturlige ingredienser. Perfekt til at bringe lidt mere zen ind i dit morgenritual, og lade dine øjne vågne stille og roligt.

Den nye Bright Start Activated Eye Cream er en let, blød øjencreme som hjælper med at opfriske og udglatte huden, samt reducere udseendet af mørke rande og fine linjer under øjnene. Den kølende keramiske applikator fungerer desuden som et massageredskab, mens cremen let opfrisker dit look. Den lette tekstur gør denne creme helt ideel som primer til din True Skin Serum Concealer.

Cremen er skabt på en formel på et alternativ til retinol (peptider og ekstrakt af havfennikel), som er klinisk testet til at kunne opfriske, fugte, udglatte og reducere fremkomsten af rynker. Derudover er der koffein og upcycled avokado-ekstrakt i formlen, som hjælper med at minimere hævelse og mørke rande.

Cremen påføres i en lille mængde på huden og spredes ud under øjnene med den keramiske applikatortip. Brug den glatte side af applikatoren til at massere produktet ind i huden. Start ved tindingen og bevæg dig langs orbitalknoglen mod den indre øjenkrog. Afslut ved let at duppe produktet ind i huden med dine fingerspidser for at få det sidste produkt absorberet i huden.