Naturlig og transparent hudpleje: Velkommen Skin Sapiens

Ved du i bund og grund, hvad du helt præcis påfører din hud, når du bruger din sædvanlige ansigtscreme? Og ved du, hvilken indvirkning den har haft på miljøet? Hvis det er spørgsmål, der gør dig nysgerrig, så er Skin Sapiens helt sikkert en serie for dig.

Skin Sapiens åbner op for en ny æra indenfor hudpleje. De tror på, at alle burde vide, hvad de påfører deres hud, og hvilken betydning det har for miljøet. De tror på naturen og planeten – men mest af alt; de tror på transparens. Skin Sapiens er et nyt hudplejebrand, som laver bæredygtigt hudpleje med kun ét mål, og det er at hjælpe dig, med at føle dig godt tilpas i din hud.

KUN DE BEDSTE NATURLIGE INGREDIENSER OG MATERIALER

Grundlæggeren af Skin Sapeins, James Jardella, besluttede sig hurtigt for, at han kun ville bruge gode ingredienser i Skin Sapiens produkter – og at han ville finde de mest effektive løsninger udvundet fra naturen ved at benytte aktiv botanik. Han vidste, at han ville gøre det med omtanke for planten og alle dens habitater med ærlighed og med et smil. Hos Skin Sapiens benytter de sig af naturens bedste aktive planteaktiver, og parrer dem med almindelige hudproblemer, så du får nogle simple, effektive og rene løsninger til din hud. De gør absolut alt, hvad der står i deres magt, for at udelade alt unødvendigt, uanset om det handler om deres produktformler eller emballage, som de desuden laver af genbrugsmaterialer.

De bruger den højest mulige andel af genbrugsindhold i hver emballagekomponent, uanset om det er i deres flasker, tuber eller kartoner. Du kan finde procentdelen af genbrugsindhold på bagsiden af hvert produkt.

HVEM ER PRODUKTERNE LAVET TIL?

Det er simpelt at svare på: alle! Skin Sapiens produkter er kønsneutrale - De tror på løsninger der er designet specifikt til din hudtypes behov frem for dit køn. Alle produkter er desuden parfumefri, så du nemt kan bruge din feminine eller maskuline duft over dem. Hele sortimentet er også helt uden animalske produkter og er egnet til veganere. Du kan finde planteoprindelsen på hver ingrediens på bagsiden af hvert produkt. Til de helt små er der også en baby-produktlinje i sortimentet, hvor du kan finde en bath gel, lotion og en balm. Og JA; deres baby produkter kan sagtens bruges af voksne! Alle formler er så skånsomme og milde, at de kan bruges uanset om du er 0 eller 100 årgammel