Parfumefamilien hos ærlig er blevet større

Med P05 får du en helt unik duft, som både er let og blød men samtidig også utroligt forførende og sensuel. Duften egner sig både godt til hverdagsbrug og til festlige anledninger, hvor dens lethed og varme gør den til en alsidig og samtidig opløftende duft.

I duften finder du en eksotisk bundnote af cedertræ, som er understøttet af et tydeligt touch af krydderier – herunder bergamotte, muskatnød og sort peber. Indholdet i parfumen er 90 % økologisk, hvor ingredienserne alle kommer indenfor Europa. Ligesom de andre parfumer i serien er P05 allergivenlig og skabt uden de 26 mest almindelige stoffer som EU’s kosmetikdirektiv mener kan fremkalde allergi.

Parfumen kommer i en 100 ml. flaske, som er pakket ind i den fineste lille blå æske, der er dansk produceret, samlet uden brug af lim og lavet af FSC-godkendt karton. Derudover findes den også i en smart og praktisk rejsestørrelse på 15 ml, som er nem at have med i tasken. Perfekt til en lille opfriskning i løbet af dagen!