Sig farvel til de gule og orange nuancer i håret med Innersense

Innersense er klar med en god nyhed til dig med blond eller gråt hår. De har nemlig skabt en helt ny hårduo, som kan hjælpe dig med at holde de orange og gule toner ude af håret. Bright balance er udviklet med de blonde og grå nuancer i tankerne, og er egnet til alle hårtyper og teksturer.

Den nye lilla shampoo og balsam renser grundigt men nænsomt håret, og toner samtidigt farven ved at neutralisere de gyldne nuancer i håret. Bright Balance holder hårets farve kold og booster samtidigt hårets glans. Duoen er skabt på nærende og fugtgivende naturlige ingredienser, der fugter håret for at hjælpe med at optimere farvens levetid og den generelle hårsundhed.

I formlen vil du blandt andet finde ingredienser som risklidolie, der er fugtgivende og fyldt med antioxidanter for at fremme farvebevarelsen i håret. Græskarkerneolie som er rig på vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der hjælper med at fremme blødhed i håret. Derudover er der også brugt Troldhassel, som er en medicinsk plante med astringerende og anti-inflammatoriske egenskaber, der renser nænsomt og eliminerer farve-falmende build-up fra håret.

Bright Balance er en specialshampoo og bør ikke bruges dagligt. Innersense anbefaler at bruge den sammen med Bright Balance Conditioner en gang om ugen eller en gang hver anden uge, afhængigt af hvor ofte du vasker dit hår.

For at opnå det bedste resultat anvendes Hairbath og Conditioner sammen - du kan dog sagtens vælge at bruge den ene frem for den anden for at opnå det ønskede resultat. Shampooen virker bedre til at balancere orange toner, og conditioneren arbejder på at bekæmpe de gule toner. Da de fleste varme nuancer er en kombination af begge disse elementer, er giver det oftest bedst at bruge dem sammen.

Serien er skabt med en eksklusivt tilpasset pigmentblanding og -bærere, ud over vores koncentrerede hairbath- og conditionerbase. Dette giver os mulighed for at skabe en yderst effektiv formel, så du kan bruge mindre produkt, sjældnere påføringer, for at opnå det ønskede resultat.