Evolve lancerer bio-retinol håndcreme

Timeless Renewal Hand Cream er deres nye Bio-Retinol håndcreme, som hjælper med at tackle tegn på aldring, såsom rynker og alderspletter, samtidig med at den forebygger tørhed og reparerer hudens barrierelag.

I formlen finder du blandt andet bæredygtig Bio Retinol-analog fra planten Bidens Pilosa arbejder på at udglatte, stimulere kollagensyntesen, samtidig med at den hjælper med at reducere forekomsten af alderspletter. Det er bevist til at kunne reducere rynker og forbedre hudens elasticitet, hvilket efterlader huden synligt mere ungdommelig, fast og med forbedret glød. Derudover bidrager ceramider til at reparere hudbarrieren, forbedrer hudkomfort, ruhed og reducere tørhed for at give superbløde og glatte hænder.

Denne anti-aging håndcreme er en nydelse for både sanserne og huden med en opløftende duftblanding af rosengeranium, ylang ylang, mandarin og vanilje, som hjælper med at balancere og berolige sanserne. Rosengeranium og essentiel olie fra mandarin toner ligeledes huden og øger dens elasticitet, for den ultimative dosis kærlighed til hårdtarbejdende hænder.

Håndcremen er egnet til alle hudtyper – især moden eller tør hud.