Hvorfor vælge Innersense og hvilken serie er for dig?

Naturen er i centrum for Innersense Organic Beauty, der mener, at når man vælger ren og naturlig hårpleje, så tager man et klogt valg for både sit hår og for sig selv – for det er nemmere at elske sit hår, når det får lov til at udleve sit fulde potentiale.

Produkterne er fremstillet af økologisk certificerede naturlige ingredienser, og de er skabt for at arbejde i synergi med din hovedbund og dit hår. Med produkterne fra Innersense kan du være sikker på, at du får et 100% rent og gennemarbejdet produkt i hånden.

Men hvordan adskiller deres produkter sig fra andre produkter på markedet? Og hvilke Innersense produkter er de rigtige for dig? Læs med her hvis du vil blive klogere på, hvordan du kan kickstarte en ren hårplejerutine med Innersense.

Hvordan adskiller Innersense sig fra andre hårplejebrands? De tre økologiske shampooer, Pure Harmony Hairbath, Color Awakening Hairbath og Hydrating Cream Hairbath er ikke skabt på samme måde som den velkendte konventionelle shampoo på markedet. Deres unikke formler og nøje udvalgte ingredienser skaber en meget anderledes oplevelse med hårvasken end med et konventionelt hårprodukt.

Konventionelle hårprodukter vil rense håret og hovedbunden, men de vil samtidigt indeholde syntetiske ingredienser, der skaber en illusion om et fugtet og glansfuldt hår – simpelthen fordi de virker ved at danne en form for hinde over hårstrået, hvor det i realiteten ikke kan ånde. Dette vil med tiden føre til et dehydreret og kedeligt hår. I produkterne fra Innersense finder du kun naturlige og sunde ingredienser, som f.eks. monoi, kokos, sheasmør, avocado og honning.

Typisk vil konventionelle hårprodukter også indeholde en stor mængde vand. Det gør Innersenses produkter ikke. Her er formlerne super koncentrerede, så du faktisk kun behøver en lille mængde for at få et nærende boost til dit hår. Den koncentrerede mængde af nærende ingredienser tillader håret at få naturlig glans og volumen.

Hvordan kommer jeg i gang med en ren hårplejerutine?

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at overgangen fra syntetisk og konventionel hårpleje til en ren hårplejerutine kan være en proces. Når man skifter til naturlige hårprodukter, er der ofte en detox periode på omkring 14 dage. I løbet af de 14 dage bruges der udelukkende rene hårplejeprodukter i håret, så laget af alle de syntetiske kemikalier bliver fjernet. Herefter vil hårstråene for alvor begynde at kunne få næring fra alle de naturlige ingredienser.

Du kan med fordel springe den detox-proces over ved hjælp af Detox Hair Mask fra Innersense. Masken kickstarter processen ved at fjerne build-up og rester, mens den trækker mikropartikler til overfladen og skånsomt renser håret uden at strippe det for naturlige olier.

Detox Hair Mask er helt ideel for dem, der ønsker at fremskynde deres overgang til ren hårpleje, eller til dem, der lejlighedsvis afviger fra deres rene hårplejerutiner.

Hvilken Hairbath og Conditioner skal jeg vælge?

I sortimentet hos Innersense finder du tre forskellige serier; Pure, Color og Hydrating. Fælles for de tre serier er, at de alle er fugtgivende til den specifikke hårtype de er skabt til. De er desuden alle sikre at anvende for farvet hår, da der ikke er nogle af de rensende ingredienser, der trækker farve ud. Alle serierne er skabt på nogenlunde samme fundament af nærende ingredienser og koncentration, hvor der er taget højde for forskellige hårteksturer.

Pure Harmony Hairbath & Pure Inspiration Daily Conditioner

Pure serien er til dig med fint til normalt hår. I formlerne finder du blandt andet ekstrakter fra aloe, græskarkerner, sheasmør samt kokosnøddeolier, der renser og nærer håret.

Color Awakening Hairbath & Color Radiance Daily Conditioner

Color er til dig med farvebehandlet hår – eller normalt hår, der har brug for et ekstra boost af fugt. I formlerne finder du ingredienser som kokos- og græskarkerneolier, sheasmør og andre blødgørende planteingredienser, der forbedrer og beskytter farven.

Hydrating Cream Hairbath & Hydrating Cream Conditioner

Hydrate er til dig med tykt hår, der føles tørt og kruset. Den giver et intenst boost af fugt til hårstrå med tyk tekstur. I formlerne finder du blandt andet essentielle olier fra salvie og tamanu, som hjælper med at afbalancere og give en sund hovedbund, mens nærende, blødgørende ingredienser giver blødt og glat hår.