En verden af naturlig hudpleje til alle livets cyklusser

Genstridige hudproblemer der bare ikke er til at komme til livs – lyder det bekendt?

Det gør det i hvert fald for Suki Kramer. Ligesom mange andre voksede hun op med hudproblemer som kronisk eksem og ekstremt sensitiv hud. I sin søgen på løsninger hertil, valgte Kramer at etablere Suki Skincare tilbage i år 2002. Fokusset her var krystalklart: Kramer ville skabe naturlig hudpleje, der var effektiv nok til at behandle hudproblemer, men sikre at anvende, for dem med meget sensitiv hud. Hun ville skabe hudpleje, der rent faktisk kunne hjælpe med selv de mest komplekse hudplejeproblemer. Det blev startskuddet til en ny eksklusiv hudplejeserie, som i dag er blevet et gennemarbejdet og veletableret brand på markedet.

Suki Skincare arbejder i tæt samarbejde med hudlæger, forskere og utallige andre eksperter for at sikre, at de hele tiden er innovative med det nyeste inden for ren teknologi i hudpleje. Deres hudplejeprodukter er rene, videnskabeligt avancerede hudplejeløsninger, der er sikre at anvende på alle hudtyper og sikre for planeten.

Hos Plan Organic er vi allerede meget begejstrede for Suki Skincare, og det er os derfor en glæde, at vi nu kan byde Suki Skincare velkommen i vores sortiment.

Hos Suki taler man ikke om aldre – men om livscyklusser

At opdele hudplejeprodukter efter alder er en gammeldags tilgang, som man hos Suki tager afstand til. En kvinde over 40 kan være nybagt mor (eller bedstemor). Hun kan være på toppen af sin karriere (eller genindtræde på arbejdsmarkedet, eller starte en anden karriere). Kvinder gennemgår, uanset deres alder, forskellige livscyklusser i forskellige aldre. Der er ikke én størrelse, der passer alle, når man taler alder og steder at være i livet.

Med hver cyklus af dit liv ændres din huds behov, og din hudplejerutine burde ændres i takt med dette. Derfor finder du i Sukis sortiment seks Skincycles, som passer til forskellige stadier af livet. Du finder StartCycle, som er til dem, der enten skal til at i gang med at have en hudplejerutine, eller som ikke har de store underlæggende problemer med deres hud. Produkterne i denne serie kan som udgangspunkt passe til alle. HydraCycle er til tør hud, ClearCycle er til dem, der døjer med akne og urenheder, og BrightCycle er til dem med der har ujævn hudtone og mangel på glød. Med MenoCycle får du en hudplejerutine til at bekæmpe hormonelle forandringer under perimenopause og overgangsalderen, og Pro-AgeCycle er til at forebygge og reducere tegn på aldring.

Suki Skincycles handler om, at vi skal omfavne og acceptere hvem vi er, og imødekomme de livsstadier vi gennemgår. Vi skal ikke være perfekte – vi skal bare være så informerede som muligt for at tage de rigtige beslutninger for os selv og vores sundhed. Det handler om, at vi skal være selvsikre i os selv og omfavne vores alder, historie og de kampe, der har formet os. Hos Suki har man en mission om at give kvinder mulighed for at føle sig smukke og stærke i deres egne kroppe med hudplejeprodukter, der kan hjælpe dem med at fremhæve deres naturlige skønhed.

Omtanke for sensitiv hud

Hos Suki finder du ikke en bestemt serie til sensitiv hud – alle produkter er nemlig skabt til at være sikre at anvende selv for dem med sensitiv hud. Døjer du med hudproblemer som rosacea eller rødme og irriteret hud, kan deres Body Balm f.eks. være god, da den sagtens kan bruges som beroligende balm i ansigtet. Alle Suki Skincycles er testet på sensitiv hud.

Har du meget sensitiv hud, og vil du gerne være helt på den sikre side, er deres StartCycle et godt sted at starte, da du her finder de mest basale produkter. Når du påfører et Suki produkt vil du få en spa-lignende oplevelse med deres diskrete men stadig opfriskende hint af citrus.

Grøn emballage og hensyn til naturen Når vi siger grøn emballage, mener vi ikke bogstaveligt talt grøn. Suki serien kommer i et gennemarbejdet gult udtryk, hvor alle deres flasker f.eks. kommer i skønt gult italiensk glas. Alt matcher og giver smuk samhørighed – serien giver et gennemarbejdet udtryk af eksklusivitet. Samtidigt med det, kan du også være sikker på, at der har været stor omtanke for naturen i processen.

Alt emballage er genanvendeligt og genbrugeligt. Æskerne er lavet på kasserede skaller fra citrus-frugter, og der er benyttet QR-koder på emballagen, for at undgå unødvendigt papirspild i form af ekstra indlægssedler. Som noget nyt forsøger Suki sig også på muligheden for Refill produkter. Til deres Nourishing Day Cream og Purifying & Balancing Lotion kan du nu købe refills, som en mere bæredygtig løsning at købe ny hudpleje på.