Sov godt - Evolve lancerer Nightly Renew Facial Cream

Vi introducerer nu Evolves nye Nightly Renew Cream, som er en beroligende natcreme, som bringer en god portion zen ind i din soverutine.

Den sensoriske natcreme er udviklet til at være den perfekte makker til Daily Renew Facial Cream, og arbejder på fuld blus for at blødgøre og bidrage med detox-egenskaber til huden, mens du sover. Med den nye duo bestående af Daily Renew og Nightly Renew får din hud et boost af fugt og næring døgnet rundt, så den hele tiden kan være den bedste version af sig selv!

Men en fredfyldt kombination af ti essentielle olier, vil cremen hjælpe med at skabe en fornemmelse af ro og velvære samt forbedre søvnkvaliteten. Man kan næsten fristes til at kalde den skønhedssøvn på krukke.

Cremen påføres på ansigt, hals og décolleté om aftenen som det sidste step i din hudplejerutine – og så er du klar til en god nats søvn!

Vigtigste ingredienser:

De vigtigste ingredienser inkluderer blandt andet bæredygtigt Bio Retinol fra planten Bidens Pilosa, der arbejder på at udglatte huden, give fylde til fine linjer og rynker, stimulere kollagenproduktionen og forynge huden. Ingrediensen giver de samme foryngende og cellefornyende fordele som retinol, men uden irritation. Derudover finder du ekstrakt fra pæon i formlen, som bidrager med detox-egenskaber, forbedrer cellulær vitalitet og reducerer tegn på aldring, samtidigt med at det bidrager til en forbedret glød.

Givaudan-blandingen består af ​​10 essentielle olier, som blandt andet dækker over lavendel, neroli, bergamotte og ylang ylang.

Essentiel olie fra lavendel har været brugt i århundreder til at fremme ro og til at hjælpe med at skabe en afslappende følelse i kroppen takket være dens beroligende egenskaber.

Neroli kan ligeledes hjælpe med at reducere stress og angst takket være dens evne til at påvirke hjernen til at udløse serotonin.

Bergamotte er en citrusfrugt, der er kendt for sin opfriskende duft, som har vist sig at hjælpe med at lindre angst og forbedre humøret.

Ylang Ylang er kendt for at fremkalde en beroligende følelse og forbedre søvnkvaliteten, så du blot skal fokusere på at lade dig falde hen til drømmene.

Den beroligende blanding af essentielle olier giver sand forkælelse til sindet, og lader dig falde hen i en tilstand af dyb ro og velvære.