Mere Superfood til håret fra Evolve

I Evolves sortiment finder du både shampoo, balsam og hårolie. Nu udvider de sortimentet med deres allerførste hårmaske – lige det der manglede, til at gøre hårplejerutinen helt komplet!

Den nye Superfood Shine Hair Mask er en super nærende hårmaske, der hjælper med at forbedre tilstanden af tørt og skadet hår. Masken plejer håret godt i dybden, og efterlader det blødere, glattere og med en silkeagtig følelse. Den fugtgivende formel arbejder skånsomt for at reparere eventuelle skader, alt imens den hjælper med at forbedre hårets glans. Den nye maske er et must, når du gerne vil have skinnende, sundt og glansfuldt hår!

Bag masken finder du en effektiv formel, som består af 99,2% naturlige ingredienser, og 21% økologiske. Cupuacu-smør bidrager med fugtgivende, udglattende og blødgørende egenskaber. Monoi-olie har længe været kendt for sine nærende egenskaber i håret, så det finder du også i formlen. Derudover er der baobabproteiner i formlen, som er kendt for at være særligt effektive til at modstå hårde klimaer, og de giver god beskyttelse mod UV-stråler og varme. Proteinerne nærer håret i dybden, og efterlader det blødere, stærkere og sundere.

Masken påføres i rent og håndklædetørt hår. Lad den sidde i 10-15 minutter, og skyl den herefter ud. Følg eventuelt op med Nourishing Hair Elixir for den ultimative næring til tørt hår.