Få en smuk, mat øjenmakeup med ILIA

Er du også vild med de velkendte Liquid Powder Eye Tints fra ILIA? Så har vi en skøn nyhed. Nu udvider ILIA nemlig sortimentet med et udvalg af matte farver.

Den glider let og ubesværet på huden som en creme, men tørrer lynhurtigt ind som en pudder. Den nye Liquid Powder Matte Eye Tint fra ILIA kommer i 8 matte og neutrale nuancer inspireret af naturen, som blender smukt ind på øjenlåget. I øjenskyggen finder du aktive niveauer af blomster fra hestekastanje, som bidrager med udglattende egenskaber på huden ved hver påføring.

Det bedste ved øjenskyggen er, at du i løbet af ingen tid kan skabe et look, der ser gennemarbejdet og fuldendt ud. Den hurtige og nemme påføring kan klares på et øjeblik! Den er skabt på en vandbaseret formel, som er hurtigtørrende og forvandler sig til en smudsfri fast pudder på bare 5 sekunder. Da den tørrer så hurtigt, anbefales det, at du ved påføring arbejder på ét øje ad gangen.

Øjenskyggen har et væld af forskellige anvendelsesmuligheder, men for at få mest muligt ud af den, anbefales en af følgende tre:

1. Til et diskret touch af farve

Dup øjenskyggen på direkte fra applikatoren. Blend det ud på øjenlåget med din finger.

2. Til medium dækning af farve

Lav et hurtigt swipe langs øjenlåget med den ene side af applikatoren. Blend ud med din finger for at få mere dækning af farve på øjenlåget.

3. Til et sandt color-pop på øjnene

Find din Shadow Brush og brug den til at påføre et mere generøst lag til øjenlåget, så du får maksimalt udbytte af farven.

SOM EN EKSTRA GOD NYHED

Kan du heller ikke få nok af de velkendte Chromatic shades? Der er nu TO nye Chromatic nuancer på vej fra ILIA. Den ene ved navn Burnish er en perleagtig gylden kobber farve, og Aura er en blød perleagtig lyserød nuance.