Et boost af C-Vitamin

C-vitamin er populær indenfor skønhedspleje – og det er med god grund! Ingrediensen har nemlig et væld at skønne fordele for huden. C-vitamin forbedrer din glød, giver en mere ensartet hudtone, beskytter huden mod forurening og bidrager med fugt til huden. Vær opmærksom på at huden kan blive lidt mere solsensitiv af C-vitamin, så det er ekstra vigtigt få indarbejdet SPF i din hudplejerutine.

Vi har samlet et par af vores C-vitamin favoritter:

Cleansing Lux Gel fra Luce di Sorrento

En skånsom, eksklusiv og revitaliserende ansigtsrens til daglig brug. Den hjælper med at fremme cellefornyelsen og fjerne urenheder uden at forstyrre hudens naturlige balance. I rensen finder du essentiel olie fra Sorrento-citroner, som indeholder høje niveauer af C-vitamin, hvilket gør den effektiv til at forbedre hudens glød.

Mineral Ally Eye Glow + Illuminator SPF 15 fra Soleil Toujours

Med Mineral Alley Eye Glow + Illuminator SPF15 får du mineralsk solbeskyttelse til det sarte øjenområde fyldt med kollagenboostende og anti aging egenskaber. Formlen består af C-vitamin, som giver antioxidant beskyttelse og fremmer en mere jævn hudtone.

Tired Faace fra Faace

Tired faace er udviklet til at vække træt hud. Den opstrammer huden, fugter, giver glød, bekæmper frie radikaler, og hjælper dig til at blive frisk og klar til en ny dag. C-Vitamin i formlen hjælper med at tilføre glød til huden.

C Beyond Triple Serum SPF 30 fra ILIA

C-vitamin, mineralsk SPF og niacinamid er her i sammenspil for første gang i dette banebrydende 3-i-1 serum. Med C Beyond Triple Serum SPF 30 får du både opfriskende, udglattende og beskyttende egenskaber i blot ét enkelt step.