Fjerlet forkælelse med ny ansigtscreme fra Evolve

Er du også helt vild med de fugtgivende hudpleje-helte fra Evolves sortiment? Så har vi en rigtig god nyhed.

Nu er Evolve nemlig klar med et nyt fugtgivende medlem til familien. Det seneste skud på stammen er Hydrate & Protect Facial Cream, som er en fjerlet, fugtende creme til normal til kombineret hud. Cremen trænger lynhurtigt ind i huden, og fungerer perfekt til brug under makeup. Som om det ikke var nok, så har den nogle fantastiske egenskaber til at beskytte huden mod forurening, infrarød stråling og blåt lys. Den efterlader huden blød og med en forbedret glød.

Er du på jagt efter noget hudpleje med anti-aging fordele er denne ansigtscreme et rigtigt godt bud. Den hjælper nemlig med at bekæmpe de tidligere tegn på aldring ved hjælp af Hvid Ingefær. Denne ingrediens beskytter naturligt huden mod blåt lys og UV-stråler, som ellers er kendt for at give fine linjer og rynker. Den Hvide Ingefær hjælper desuden med at give huden en detox, opstramme, blødgøre og er klinisk bevist til at kunne forbedre hudens glød med op til 78%.

I formlen finder du også 100% plantebaseret Squalane, som også findes naturligt i huden. Det har effektive fugtgivende egenskaber, hjælper med at forhindre fugttab og bidrager med at genopbygge hudens smidighed og glød. Den sidste superstjerne i formlen er Pink Indigo. Denne beroligende ingrediens efterlader huden glattere, sundere og fugtet. Pink Indigo er især fantastisk til sensitiv hud, da det hjælper med at reducere inflammation og rødme, alt imens hudbarrieren beskyttes mod UV og forurening.

Med Hydrate & Protect Cream får du en ansigtscreme med en fjerlet følelse på huden, som er spækket med fugtende og beskyttende fordele.