Nyhed fra ILIA: Dit hudplejeritual i én flaske

C-vitamin, mineralsk SPF og Niacinamid – i sammenspil for første gang.

ILIAs nye og innovative 3-i-1 serum kombinerer effektiv hudpleje, der opfrisker, udglatter og beskytter i blot ét enkelt trin. I formlen finder du en banebrydende indkapslingsteknologi, der bevarer de aktive ingrediensers fulde styrke og stabilitet indtil øjeblikket, hvor produktet rammer huden.

C-beyond er skabt på en vandfri base med ikke-fedtende olier samt beroligende Allantoin, som fugter og nærer huden. Derudover finder du også de tre vigtige kerneingredienser C-vitamin, Niacinamid og ikke-nano Zinkoxid i formlen.

C-vitaminet finder du i form af L-ascorbinsyre, som er den reneste og mest kraftfulde form for C-vitamin. Det hjælper med at forbedre hudens glød, opstramme og udjævne hudens tone. Niacinamid bidrager med sine blødgørende egenskaber, og hjælper desuden med at minimere porer. Ikke-nano zinkoxid danner et let skjold over huden, som beskytter mod UVA-/UVB-/UVC-stråler, blåt lys samt forurening.

C-beyond fås i tre nuancer, som let forsvinder ind i huden og giver en glowy finish uden at efterlade et hvidt slør. Den kan både bruges alene på ren hud, som din hudpleje i et nemt og hurtigt trin, men kan også bruges under din makeup.[/vc_column_text][vc_single_image image="19505" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][/vc_row]