Luce di Sorrento: Hemmeligheden til skønhed skal findes i naturen

Luce di Sorrento er et eksklusivt italiensk hudplejebrand til dig, der vælger produkter som kombinerer kvalitet med effektivitet. Produkterne hjælper dig til at nå nye sensoriske højder i din skønhedsrutine, alt imens de giver intensiv pleje til din hud. Den delikate duft af Sorrento-citroner fuldender oplevelsen af komplet ro og velvære, mens din hud efterlades fornyet med forbedret glød.

”Det der gør Luce di Sorrento unik, er formlerne, som er skabt med en ekstraordinær kombination af videnskab og natur. Vi benytter nøje udvalgte ingredienser, og udnytter især egenskaberne fra essentiel olie fra Sorrento-citroner og ekstra jomfruolivenolie fra Sorrento-halvøen. Vi stræber efter at skabe produkter med høj effektivitet og innovative formler, der kan hjælpe med at bremse tegn på aldring og samtidig have en intens neurokosmetisk virkning på sindet”, fortæller grundlægger Giovanna Adelizzi.

Med rødder i familiehistorien

Luce di Sorrento er skabt med baggrund i en lang familiehistorie med en stor passion for dyrkningen af Sorrento-citroner siden år 1923.

Hele historien starter i Sorrento i hjertet af familiens citron- og olivenplantager, som er at finde langs bjergskråninger mod havet. Her er de effektive formler skabt ved hjælp af de to innovative komplekser: LemonLux og LemonLight. Målet med Luce di Sorrentos formler er at skabe innovative skønhedsbehandlinger af høj kvalitet, der hjælper med at modvirke effekten af tidens tegn på huden.

Resultatet er en hud, der fremstår synligt yngre og med forbedret glød.

Kernen i de effektive formler: LemonLux og LemonLight

De to komplekser er nøje skabt i Luce di Sorrentos laboratorier på baggrund af en ekstraordinær kombination af videnskab og natur.

LemonLux er et aktivt kompleks med essentiel olie fra Sorrento citroner kombineret med ekstra jomfruolivenolie fra Sorrento-halvøen. Disse effektive ingredienser kan sammen hjælpe med at bremse tiden ved at reducere tegn på aldring.

LemonLight er et aktivt kompleks med enzymatisk citronekstrakt. En ingrediens bestående af økologiske syrer, herunder citronsyrer, æblesyrer, vinsyrer og ascorbinsyrer med fugtgivende og eksfolierende egenskaber.

Begge komplekser bidrager til produkterne med en aromaterapeutisk oplevelse takket være den delikate duft af citron. Duften fungerer som en naturlig mood-booster, og med sin afslappende aroma kan den hjælpe med at reducere stress og bidrage til et overordnet bedre humør.

Den essentielle olie fra Sorrento-citronerne er udvundet fra citronskal i en seks timer lang destillationsproces, og betragtes som en af de mest effektive ingredienser til bremse tegn på aldring på grund af de høje niveauer af C-vitamin.

Produkterne i sortimentet

Luce di Sorrentos sortiment består indtil videre af tre gennemarbejdede produkter, som dækker over en ansigtscreme, ansigtsserum og ansigtsolie, men sortimentet vil allerede i foråret blive udvidet med ansigtslotion, rensegel og øjencreme.

Alle produkterne er testet på sensitiv hud, og er skabt til at behandle diverse hudproblematikker så som sensitiv hud, irriteret hud, dermatitis og akne. Produkterne kan også hjælpe med at tackle udfordringer forbundet med miljømæssig belastning på huden som eksempelvis forurening eller kulde. Hele Luce di Sorrentos sortiment er desuden sikkert at anvende for gravide og ammende.

En kærlighed til naturen

I det nittende århundrede var hele grundlaget for økonomien på Sorrento-halvøen citroner, som blev eksporteret af sejl- og dampskibe til USA. I dag risikerer den jord, der traditionelt er forbeholdt dyrkning af citroner, at blive opgivet både på grund af manglen på arbejdskraft og de høje omkostninger ved kvalificeret arbejdskraft.

Med stærke rødder i stolt familietradition er naturen vigtig for Luce di Sorrento. Som udtryk for dette, har de skabt Luce di Sorrento-projektet, som har til formål at beskytte jorden, respektere agroøkosystemet og fokusere på at vælge produktionsteknikker fra økologisk landbrug. Derudover støtter de op om unge landmænd, der holder traditionen med at producere Sorrento-citroner af høj kvalitet i hævd.

Fremtiden for Luce di Sorrento

Målet for Luce di Sorrento fremadrettet er at færdiggøre deres hudplejeserie til ansigtet, og derefter sigter de efter at lancere kropsplejeprodukter til. Her står kropscremer og olier først i køen. De næste produkter i serien bliver udviklet i samarbejde med et italiensk universitet, og vil ligeledes bestå af de effektive komplekser baseret på Sorrento-citronerne, som udvindes af citronskrællen med naturlige enzymer.

Produkterne hjælper dig til at nå nye sensoriske højder i din skønhedsrutine, alt imens de giver intensiv pleje til din hud. Den delikate duft af Sorrento-citroner fuldender oplevelsen af komplet ro og velvære, mens din hud efterlades fornyet med forbedret glød.

Hos Plan Organic glæder vi os meget til at stå for distributionen af Luce di Sorrentos produkter i Danmark. Det er et spændende brand med produkter af højeste kvalitet og gode gennemarbejdede formler.