Evolve er klar med SOS til tørt hår

Evolve er nu klar med lanceringen af to nye og spændende tilføjelser til deres hårplejesortiment. Monoi Rescue Shampoo & Monoi Rescue Conditioner er en revolutionerende hår-duo, der passer perfekt til dig med tørt, beskadiget og farvet hår.

Hvad indeholder Monoi Rescue Shampoo og Conditioner?

Monoi Rescue Shampoo og Conditioner består af naturlige, økologiske certificerede og veganske formler, der arbejder for at komme helt ind til roden af problemet. Økologiske olier, syrer og polysaccharider fra hibiscusblomster forbedrer hovedbundens tilstand, mens den udglatter keratinkæderne på hårskaftet for at forbedre hårets glans. Håret efterlades næret, glat, skinnende og med en skøn duft. Total hårmagi!

Den nye duo benytter en effektiv kombination af super fugtgivende olier - herunder den lækre monoiolie, som er lavet af ren kokosolie fra Tahiti og gardeniablomsten. Monoi er kendt for sine nærende egenskaber, hvor den hjælper med at reducere krus og forbedre hårets glans. I formlen finder du også den næringsrige baobabolie, som hurtigt trænger dybt ind i håret og fugter tørt hår og hovedbund. Derudover finder du også den super fugtgivende arganolie i formlen, som hjælper med at booste hårets glans og elasticitet.

Hibiscusblomster hjælper med at forbedre hårets glans, og med at reparere beskadiget hår ved at hjælpe med at øge hovedbundens cellulære fornyelse og nære hårrødderne. Det økologiske hibiscuskompleks hjælper desuden med at gøre styling til en leg, og håret efterlades silkeblødt. Komplekset indeholder økologiske syrer, der er blidere og mere effektive end AHA eller frugtsyrer, og hjælper desuden med at holde håret fugtet.

I rækken af naturlige ingredienser kan du ligeledes finde en blanding af quinoaproteiner, der hjælper med at nære, fugte og beskytte farvet hår. Quinoaproteiner danner et let skjold, der beskytter håret mod miljøbelastning ved hjælp af aminosyrer, der trænger ind i hårstrået for effektiv beskyttelse.

I Monoi Rescue Conditioner er der desuden en tilføjelse af solsikkeolie, som har dybe fugtgivende egenskaber, der forbedrer hårets håndterbarhed og reducerer krus.

Monoi Rescue Shampoo & Conditioner kan med fordel bruges sammen med den fugtgivende Nourishing Hair Elixir for den ultimative SOS til tørt hår.