Byd velkommen til Faace - hudpleje der er til at forstå

Hudpleje skal være simpelt og ligetil. Det skal være nemt at bruge i en travl hverdag, og det skal være til overskuelige priser, hvor alle kan være med. Det er den klare holdning hos vores nye spændende brand Faace. Her har man forståelse for, at livet ikke altid bringer overskud til komplicerede og lange hudplejerutiner – og det skal der være plads til.

Sortimentet består af fire forskellige masker og to forskellige ansigtsrens. Her får du alt hvad din hud har brug for i form af nemme løsninger, som du hurtigt kan anvende uden at forstyrre din daglige rutine alt for meget.

Historien bag Faace

Med mere end 15 år i skønhedsbranchen havde Jasmine rig mulighed for at teste verdens mest kendte hudplejebrands, og jagte de produkter, der virkelig kunne gøre noget godt for huden. Især de klassiske PMS-udbrud i huden, var noget hun døjede meget med. Problemet var bare, at selv med nogle af de bedste produkter i hånden, kunne hun ikke finde tiden til en 8-, 5- eller endda 3-trins rutine – især ikke efter hendes søn kom til verden. De gode vaner røg hurtigt ud ad vinduet, og tiden til lang selvforkælelse og komplicerede hudplejerutiner var ikke-eksisterende.  Det var her ideen til Faace opstod. Jasmine gik sammen med et professionelt team, og fik skabt en serie af produkter, som gør hudpleje tilgængeligt for alle – både tids- og prismæssigt.

Produkterne

I stedet for at fokusere på hvilke slutresultater produkterne kan give, har produkterne fra Faace fokus på en up-front løsning på din huds tilstand, som den ser ud lige nu. Med maskerne ’Period faace’, ’Tired faace’, ’Sweaty faace’ og ’Menopause faace’ er det nemt og overskueligt at vælge den rigtige maske for de hudproblematikker, som du kan genkende i din egen hud. Derudover finder du også de to ansigtsrens ’Dirty faace’ og ’Dull faace’ i sortimentet, som udover sine rensende fordele også bidrager til huden med en masse næring. Det fantastiske ved produkterne er, at du ikke behøver at sætte tid af til en lang hudplejerutine morgen og aften. Faktisk er det så simpelt, at du kan have din Faace maske til at stå på dit natbord, bruge den inden sengetid, og lade den virke natten over. Selvom produkterne kan hjælpe dig med at spare på tidsforbruget, bliver der dog ikke sparet på følelsen af selvforkælelse. For Jasmine er det nemlig vigtigt at de produkter Faace skaber dufter så godt, at de stadig bringer en afslappende fornemmelse af velvære ind i hverdagen.

Produkterne fra Faace giver dig hele oplevelsen af gennemarbejdet hudpleje – let tilgængeligt for alle, og helt uden alle de komplicerede mellemregninger.