Nu bliver det endnu nemmere at finde dit true match

ILIA udvider sortimentet af True Skin Serum Foundation

Ifølge ILIA skal hud ligne hud – selv med makeup. En god foundation skal ligge sig diskret og let på huden og blende ind i huden til perfektion. Nu bliver det endnu nemmere at finde dit helt perfekte match med True Skin Serum Foundation. ILIA udvider nemlig deres sortiment med hele 12 nye farver, så udvalget af deres populære foundation nu består af 30 forskellige nuancer.

True Skin Serum Foundation er en vægtløs foundation med medium dækning, der giver huden en naturlig finish. Den silkebløde og lette formel smelter nemt ind i huden, og efterlader den farvekorrigeret og næret. I den nye og forbedrede formel finder du blandet andet Niacinamid, Allantoin og Aloe.

Niacinamid hjælper din hud til at skabe en beskyttende overflade, som desuden kan hjælpe med at fastholde fugt i huden. Døjer du med akne, kan niacinamid også hjælpe, da det reducerer talgproduktionen. Faktisk kan rigtig mange hudproblemer have godt af niacinamid, da det også kan hjælpe med at reducere rødme og inflammation.

Allantoin bidrager med beroligende og fugtgivende egenskaber. Ingrediensen tilstopper ikke porerne, og er derfor også en ideel fugtgivende ingrediens at bruge til selv fedtet hud, eller hud med tendens til at have urenheder.

Aloe i formlen bringer nærende og fugtgivende egenskaber ind i foundationen, og hjælper med at give en fjerlet følelse på huden.